Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  
Spatii comerciale de inchiriat
1 2 >>
Chirie  spatiu comercial  Zorilor suprafata: 120 mp
Cluj Napoca, Zorilor, strada Meteor
 Persoana fizica inchiriaza spatiu birouri in Zorilor, strada Meteor , la 300 m de mijloacele de transport in comun si 400 m de Sigma Shopping Center. Suprafata spatiului este de 120 mp si este compartimentat astfel: open space, grup social, officiu. Spatiul este proaspat renovat, greso granit Italia, tamplarie PVC termopan, retea pe... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Etaj
P
Suprafata
120 mp
ID
7243
Chirie  spatiu comercial  Grigorescu suprafata: 327 mp
Cluj Napoca, Grigorescu, strada Taietura Turcului
Închiriere spaţiu birouri 327,24 mp open space in Centrul integrat de Busines Novis Plaza- Cladire Verde.Avantaje:Costuri de închirere cu 30% mai mici decât preţul mediu al pieţeiCosturi scăzute cu utilităţile, datorită standardelor de clasa A şi a echipamentelor controlate în BMS - Cl... vezi oferta »
Spatiu birouri
Suprafata
327 mp
ID
7178
Cluj Napoca, Zorilor, strada Calea Turzii
 Inchiriere spatiu comercial la parter, situat pe Calea Turzii, cu vad comercial foarte bun, cu parcari.Langa acest bloc se finalizeaza acum un minicartier de 20 blocuri.Suprafata spatiului este de 130 mp: open-space, inaltime 4m, vitrina mare cu perete cortina.  Chiria: 18 euro/mp negociabil... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Etaj
P
Suprafata
130 mp
ID
6800
Cluj Napoca, Jucu
 Inchiriere spatii comerciale situate in Jucu de Sus in Centrul comunei langa Primarie, Postul de Politie,  la 15 km de Aeroportul Cluj –Napoca. Suprafetele spatiilor sunt de 40,60,80,100 si 120 mp Imobilul este construit din caramida, termoizolata,spatiile dipun de toate utilitatile, locuri de parcare disponibile .&n... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
40-120 mp
ID
7031
Chirie  spatiu comercial  Gilau suprafata: 144 mp
Cluj Napoca, Gilau
 Inchiriere spatiu birouri situata langa nodul de Autostrada Gilau-Turda, langa benzinaria OMW, vis a-vis de targul Auto Cluj . Surafata este de 144 mp finisat la cheie si cu mobilier, spatiul dispune de 2 grupuri sociale finisate si utilate. Pret: 850 euro/luna... vezi oferta »
Spatiu birouri
Suprafata
144 mp
ID
7298
Chirie  spatiu comercial  Manastur suprafata: 360 mp
Cluj Napoca, Manastur, strada Tasnad
 Inchiriere spatiu situat pe strada Tasnad nr 18 in Manastur. Suprafata totala a spatiului este de 360 mp,format din:Spatiu infrumusetare 100 mp compartimentat in coafor, sala de masaj, pedicure, cosmetic, vestiar, grup social. Salonul este complet dotat cu aparatura noua. 2 apartamente cu acces separate  in supra... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
360 mp
ID
7258

1 150 euro
Cluj Napoca, Zorilor, strada Observatorului
 Persoana fizica inchiriaza spatiu comercial in Zorilor, strada Observatorului intr-o cladire construita in 2008, mijloacele de transport in comun in fata imobilului. Suprafata si compartimentare: Sapatiu 85 mp compartimentat astfel: open space, baie, hol, spatiu de pozitare. Se inchiriaza finisat:- gresie si faianta- obiecte sa... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
85 mp
ID
7242
Cluj Napoca, Floresti, strada Stejarului
 Inchiriere spatiu situat pe strada Stejarului in Floresti, la parterul unui imobi. Suprafata si compartimentareCu suprafata de 80 mp, spatiul este compartimentat astfel: open space, baie, oficiu.Scara de acces este in proprietatea spatiului, fiind posibil amenajarea ei (inchiderea). FinisajeSpatiul se inchiriaza finisat: parchet tra... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
80 mp
ID
7065
Cluj Napoca, Gilau
 Inchiriere platforma pentru parcare/depozitare la intrare in Gilau, la 200 m de drumul European E 60 si nodul de Autostrada Gilau- Turda cu acces pentru camioane. Suprafata totala este de 8000 mp, se inchiriaza toata suprafata sau suprafete de la 1000 mp. Pret: 0,6 euro/mp/luna.... vezi oferta »
Spatiu depozitare
Suprafata
1000-8000 mp
ID
7088
Cluj Napoca, Zorilor, strada Frunzisului
 Persoana fizica inchiriaza spatiu situat pe varianta Manastur – Zorilor (strada Fruzisului), situat in zona magazinului LIDL. Cu suprafata de 130 mp, spatiul este compartimentat astfel: open space, 2 birouri, grup social, vestiar, 4 locuri de parcare.Utilitati: apa si curent Spatiul se preteaza pentru depozitare, pro... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
130 mp
ID
7201
Chirie  spatiu comercial  Grigorescu suprafata: 468 mp
Cluj Napoca, Grigorescu, strada Taietura Turcului
 Închiriere spaţiu birouri 468,72 mp open space in Centrul integrat de Busines Novis Plaza- Cladire Verde.Avantaje:Costuri de închirere cu 30% mai mici decât preţul mediu al pieţeiCosturi scăzute cu utilităţile, datorită standardelor de clasa A şi a echipamentelor controlate în BM... vezi oferta »
Spatiu birouri
Suprafata
468 mp
ID
7179
Cluj Napoca, Grigorescu
 Închiriere spațiu birouri cu suprafata bruta de 165 mp compus din 150 mp de spațiu de birouri și o pro rata de 10% spații comune cu o suprafață 15 mp, open space in Centrul integrat de Busines Novis Plaza- Cladire Verde.Avantaje:Costuri de închirere cu 30% mai mici decât prețul mediu a... vezi oferta »
Spatiu birouri
Etaj
1 /3
Suprafata
150 mp
ID
7188
Cluj Napoca, Centru, strada Bulevardul 21 Decembrie
 Va oferim spre inchiriere spatiu comercial situat in zona centrala, Bd-ul 21 Decembrie 1989, nr 4-6, parter.Suprafata utila a spatiului este de 44.09 mp fiind compartimentat astfel: o incapere cu vitrina la strada si un grup sanitar.Spatiul se inchiriaza nemobilat si este pretabil unor activitati de tipul: farmacie, spatiu come... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Etaj
P
Suprafata
44 mp
ID
7241
Cluj Napoca, Someseni
Spaţiu disponibil pentru închiriere în incinta parcului logistic TRC Park Transilvania din Someşeni, Cluj-Napoca, zona aeroportului.Spaţiul are o suprafaţă totatăde 885 mp, dintre care 860 mp spaţiu depozitare şi 25 mp spaţiu birouri, grup social si vestiar.Specificaţii tehnice:- Î... vezi oferta »
Hala
Suprafata
885 mp
ID
7320
Cluj Napoca, Someseni
 Spaţiu disponibil pentru închiriere în incinta parcului logistic TRC Park Transilvania din Someşeni, Cluj-Napoca, zona aeroportului.Spaţiul are o suprafaţă totatăde 948 mp, dintre care 933.20 mp spaţiu depozitare şi 15 mp spaţiu birouri.Specificaţii tehnice:- Înălţi... vezi oferta »
Hala
Suprafata
948 mp
ID
7315
Cluj Napoca, Jucu
 TRC Park Cluj are in derulare lucrări de construcţie pentru Hala J8 cu o suprafaţă închiriabilă totală de 4.805 mp împărţită în module la cerere de minim 830 mp.Fiecare modul este prevăzut cu spaţiu alocat pentru birouri cu suprafeţe cuprinse între 40 şi ... vezi oferta »
Hala
Suprafata
830 mp
ID
7226
Cluj Napoca, Zorilor, strada Sergiu Celibidache
Inchiriere spatiu cu piscina situat pe strada Sergiu Celibadache, langa Liceul Waldorf,  zona linistita, mijloacele de transport in comun la 500 m. Cu suprafata construita de 460 mp, spatiul este structurata D+P+E, avand urmatoarea compartimentare:Demisol: 2 garsoniere avand intrare separata, garajParter: open space (l... vezi oferta »
Spatiu birouri
Suprafata
460 mp
ID
7330
Cluj Napoca, Grigorescu, strada Taietura Turcului
 Închiriere spațiu birouri cu suprafata de 66mp, 111 mp, 116 mp Centrul integrat de Busines Novis Plaza- Cladire Verde.Avantaje:Costuri de închirere cu 30% mai mici decât prețul mediu al piețeiCosturi scăzute cu utilitățile, datorită standardelor de clasa A și a echipamentelor controlat... vezi oferta »
Spatiu birouri
Suprafata
66 mp
ID
7225
Cluj Napoca
 Inchiriere spatiu birouri, situat la intrare in Gilau, la 200 m de drumul European E 60 si nodul de Autostrada Gilau- Turda. Suprafata spatiului este de 320 mp, finisaje noi: parchet, gresie si faianta, obiecte sanitare, centrala termica, tamplarie PVC termopan, toate utilitatile. Spatiul dispune de locuri de parcare in curte si acc... vezi oferta »
Spatiu birouri
Suprafata
320 mp
ID
6748
Cluj Napoca, Floresti
 De inchiriat hale de 108 mp , situate la iesire din Floresti, la 2 km de nodul de autostrada Gilau si 10 km de centrul Clujului. Suprafata haleleor este de cate 108 mp, recent renovate, toate utilitatile, tamplarie PVC termopan, incalzire cu aeroterme, acces TIR. Ideale pentru depozitare, productie ect. Pret: 3,5 euro/mp/luna... vezi oferta »
Hala
Suprafata
108 mp
ID
6992
Cluj Napoca, Someseni
 Vă propunem spre închiriere un spaţiu de depozitare în suprafaţă de 885 mp în incinta parcului logistic TRC Park Transilvania de pe strada Orăştiei 10.Specificaţii tehnice:Pereti - panouri sandwichPodea: beton rulatInstalatii de incalzire: aeroterma 1 bucUsi: tabla 1 bucInaltime: 5.30 mPret... vezi oferta »
Hala
Suprafata
310 mp
ID
7323
Cluj Napoca, Someseni
 Spatiul se afla intr-o cladirea modernizata in incinta parcului industrial TRC Park Transilvania sau Parc logistic Transilvania din Someseni, la 500 m de Ambient si 2,5 km de Aeroportul International.Suprafata spatiului este 45 mp, open space, finisat la cheie: mocheta pe pardoseala; pereti din gips carton cu finisaje lavabile alb;uși in... vezi oferta »
Spatiu birouri
Suprafata
45 mp
ID
7270
Cluj Napoca, Someseni
 Spatiul se afla intr-o cladirea modernizata in incinta parcului industrial TRC Park Transilvania sau Parc logistic Transilvania din Someseni, la 500 m de Ambient si 2,5 km de Aeroportul International.Suprafata spatiului este 82,35 mp, open space, finisat la cheie: mocheta pe pardoseala; pereti din gips carton cu finisaje lavabile alb;uși... vezi oferta »
Spatiu birouri
Suprafata
82 mp
ID
7271
Cluj Napoca, Gheorgheni, strada Alexandru Vaida Voievod
 Se inchiriaza spatiu de birouri, in suprafata totala utila de 257 mp. Acesta face parte din zona office a complexului VIVIDO, in imediata apropiere de Iulius Mall si este pozitionat la etajul II: suprafata 224 mp utili de office la care se adauga cca. 33 mp zona de spatii comune exclusive pe nivel (hol lift, hol si grupuri sanitare etc).Spati... vezi oferta »
Spatiu birouri
Etaj
2
Suprafata
224 mp
ID
7287
Cluj Napoca, Feleacu
 Inchiriere spatiu birouri situat intr-un ansamblu de 5 cladiri noi, la intrare in Feleacu, zona linistita ce ofera o panorama frumoasa catre Cluj-Napoca, la 7 km de Piata Unirii. Cu suprafata de 250 mp, spatiul este structurat P+2E, avand urmatoarea compartimentare:Parter: hol, camera, camera centralei, garajEtaj 1: hol, 1 spat... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
250 mp
ID
6200
Cluj Napoca, Centru, strada Somesului
 Proiectul SOLARIS PARK dispune la parter de două spații comerciale, de vânzare sau de închiriat, într-o locație centrală a orașului Cluj-Napoca.Unul dintre spații, în suprafață de 162.5 mp fiind potrivit pentru magazin, sediu de bancă, farmacie, etc.Cel de-al doilea spatiu, ... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Etaj
P /4
Suprafata
58-162 mp
ID
5989
Cluj Napoca, Zorilor, strada Observatorului
 Inchiriez spatiu birouri cu suprafata cuprinsa intre 35 mp si 125 mp, situat intr-o cladire de birouri. Proximitati:Magazin Profi: langa cladirePanemar: 50 mStatie CTP: 200 mHotel Golden Tulip Ana Dome: 400 m Piata Unirii: 2,2 kmSpatiul dispune de toate utilitatile, centrala termica, interfon, sistem alarma, internet ,aer conditiona... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
35-125 mp
ID
7138
Cluj Napoca, Jucu
 Inchiriere spatiu comercial situat in Jucu de Sus in Centrul comunei langa Primarie, Postul de Politie,  la 15 km de Aeroportul Cluj –Napoca. Suprafeta spatiului este de 60 mp. Imobilul este construit din caramida, termoizolata,spatiul dipune de toate utilitatile, locuri de parcare disponibile . Pret: 8 euro/mp ... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
60 mp
ID
7033
Cluj Napoca, Jucu
 Inchiriere spatiu comercial situat in Jucu de Sus in Centrul comunei langa Primarie, Postul de Politie,  la 15 km de Aeroportul Cluj –Napoca. Suprafeta spatiului este de 40 mp. Imobilul este construit din caramida, termoizolata,spatiul dipune de toate utilitatile, locuri de parcare disponibile . Pret: 8 euro/mp ... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
40 mp
ID
7032
Cluj Napoca, Centru, strada Paris
 Suprafaţa utilă: 84.49 mp Preț închiriere: 15 euro/ metru pătrat Preț de vânzare (fără TVA): 220.000 euro Proprietar actual: persoană juridică (plătitoare de TVA) Acest spațiu este situat în curtea interioară și dispune de CF. Este finisat &... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
84 mp
ID
7160
Cluj Napoca, Centru, strada Somesului
 Suprafaţa utilă: 84.49 mp Preț închiriere: 15 euro/ metru pătrat Preț de vânzare (fără TVA): 209.000 euro Proprietar actual: persoană juridică (plătitoare de TVA) Acest spațiu este situat în curtea interioară și dispune de CF. Este finisat &... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
84 mp
ID
6315
Cluj Napoca
 Inchiriere imobil D+P+3E in zona “0” a orasului Cluj Napoca.Imobilul se preteaza pentru diferite activitati: hotel, aparthotel, birouri, clinica, etc.Acesta este dispus D+P+3E, are o suprafata utila de 887 mp, este dotat cu lift. Pret 7900 euro + tva.  Certificat energeticClasa energetică: B ... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
887 mp
ID
7166
1 2 >>
Proprietati recomandate
Tip imobil:
Spatiu Comercial
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Floresti
Suprafata:
80 mp
Pret:
7 euro
Tip imobil:
Hala
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Someseni
Suprafata:
948 mp
Pret:
0 euro
Tip imobil:
Apartament
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Centru
Suprafata:
75 mp
Pret:
229 000 euro
Tip imobil:
Spatiu Comercial
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Zorilor
Suprafata:
130 mp
Pret:
18 euro
Tip imobil:
Apartament
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Europa
Suprafata:
41-94 mp
Pret:
2 500 euro
Tip imobil:
Casa
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Jucu
Suprafata:
115 mp
Pret:
128 000 euro
Tip imobil:
Apartament
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Marasti
Suprafata:
55 mp
Pret:
138 000 euro
Tip imobil:
Apartament
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Floresti
Suprafata:
33-64 mp
Pret:
1 050 euro