Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  
Spatii comerciale de inchiriat
1 2 >>
Chirie spatiu comercial Zorilor suprafata: 460 mp
Cluj Napoca, Zorilor, strada Sergiu Celibidache
Inchiriere spatiu cu piscina situat pe strada Sergiu Celibadache, langa Liceul Waldorf,  zona linistita, mijloacele de transport in comun la 500 m. Cu suprafata construita de 460 mp, spatiul este structurata D+P+E, avand urmatoarea compartimentare:Demisol: 2 garsoniere avand intrare separata, garajParter: open space (l... vezi oferta »
Spatiu birouri
Suprafata
460 mp
ID
7330
Chirie spatiu comercial Someseni suprafata: 492 mp
Cluj Napoca, Someseni, strada Traian Vuia
Inchiriere spatiu productie/depozitare situat cadrul TRC Park Cluj Aeroport poziționat strategic vis-à-vis de Aeroportul Internațional “Avram Iancu” cu acces imediat la șoseaua de centură a orașului Cluj-Napoca, mijloacele de transport in comun fata spatiului.Suprafata totala a spatiului este de 492 mp.Sp... vezi oferta »
Hala
Etaj
2 /2
Suprafata
492 mp
ID
7406
Chirie spatiu comercial Someseni suprafata: 146 mp
Cluj Napoca, Someseni, strada Traian Vuia
Inchiriere spatiu productie/depozitare situat cadrul TRC Park Cluj Aeroport poziționat strategic vis-à-vis de Aeroportul Internațional “Avram Iancu” cu acces imediat la șoseaua de centură a orașului Cluj-Napoca, mijloacele de transport in comun fata spatiului.Suprafata totala a spatiului este de 146.4 mp.... vezi oferta »
Hala
Etaj
2 /2
Suprafata
146 mp
ID
7408
Chirie spatiu comercial Centru suprafata: 900 mp
Cluj Napoca, Centru
 Închiriez spațiu premium cu funcțiuni multiple, ultracentral în Cluj-NapocaPersoană juridică închiriez spațiu premium cu funcțiuni multiple, în centrul orașului Cluj-Napoca: •    finisat lux, 900m2 utili;•    grădină superbă ... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
900 mp
ID
7389
Cluj Napoca, Jucu
 Inchiriere hala situata intr-o  hala noua finalizata in 2002 situat in TRC Park Cluj – JucuTRC Park Cluj este localizat în Parcul Tetarom III din localitatea Jucu-Herghelie, judetul Cluj. Parcul şi este un proiect Clasa A, întins pe o suprafaţă de cca 40 hectare, având potenţial de extindere de... vezi oferta »
Hala
Suprafata
834 mp
ID
7382
Cluj Napoca, Grigorescu
 Închiriere spațiu birouri cu suprafata bruta de 150 mp finisat in Centrul integrat de Busines Novis Plaza- Cladire Verde.Avantaje:Costuri de închirere cu 30% mai mici decât prețul mediu al piețeiCosturi scăzute cu utilitățile, datorită standardelor de clasa A și a echipamentelor contro... vezi oferta »
Spatiu birouri
Etaj
1 /3
Suprafata
150 mp
ID
7188
Cluj Napoca, Floresti
 De inchiriat o hala de 50 mp , situat la iesire din Floresti, la 2 km de nodul de autostrada Gilau si 10 km de centrul Clujului. Haladispune de  toate utilitatile, tamplarie PVC termopan, incalzire cu aeroterme, acces TIR. Ideale pentru depozitare, productie ect. Pret: 3,5 euro/mp/luna... vezi oferta »
Hala
Suprafata
50 mp
ID
7388
Cluj Napoca, Zorilor, strada Meteor
 Persoana fizica inchiriaza spatiu birouri in Zorilor, strada Meteor , la 300 m de mijloacele de transport in comun si 400 m de Sigma Shopping Center. Suprafata spatiului este de 120 mp si este compartimentat astfel: open space, grup social, officiu. Spatiul este proaspat renovat, greso granit Italia, tamplarie PVC termopan, retea pe... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Etaj
P
Suprafata
120 mp
ID
7243
Cluj Napoca, Centru, strada Burebista
 Suprafata utila: 354 mp - parter Pret vanzare: 535.000 euro + TVA Pret inchiriere: 12 euro/metru patrat Pozitionat pe str. Burebista nr. 9-11 Zona Garii, langa facultatea Dimitrie Cantemir si E.ON GAZ Proprietar actual: persoană juridică (plătitoare de TVA) Spatiul se afla la parterul unei cladiri ... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Etaj
P
Suprafata
354 mp
ID
7386
Cluj Napoca, Grigorescu, strada Taietura Turcului
Închiriere spaţiu birouri 327,24 mp open space in Centrul integrat de Busines Novis Plaza- Cladire Verde.Avantaje:Costuri de închirere cu 30% mai mici decât preţul mediu al pieţeiCosturi scăzute cu utilităţile, datorită standardelor de clasa A şi a echipamentelor controlate în BMS - Cl... vezi oferta »
Spatiu birouri
Suprafata
327 mp
ID
7178
Cluj Napoca, Jucu
 Inchiriere spatii comerciale situate in Jucu de Sus in Centrul comunei langa Primarie, Postul de Politie,  la 15 km de Aeroportul Cluj –Napoca. Suprafetele spatiilor sunt de 40,60,80,100 si 120 mp Imobilul este construit din caramida, termoizolata,spatiile dipun de toate utilitatile, locuri de parcare disponibile .&n... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
40-120 mp
ID
7031
Cluj Napoca, Gilau
 Inchiriere spatiu birouri situata langa nodul de Autostrada Gilau-Turda, langa benzinaria OMW, vis a-vis de targul Auto Cluj . Surafata este de 144 mp finisat la cheie si cu mobilier, spatiul dispune de 2 grupuri sociale finisate si utilate. Pret: 850 euro/luna... vezi oferta »
Spatiu birouri
Suprafata
144 mp
ID
7298
Cluj Napoca, Manastur, strada Tasnad
 Inchiriere spatiu situat pe strada Tasnad nr 18 in Manastur. Suprafata totala a spatiului este de 360 mp,format din:Spatiu infrumusetare 100 mp compartimentat in coafor, sala de masaj, pedicure, cosmetic, vestiar, grup social. Salonul este complet dotat cu aparatura noua. 2 apartamente cu acces separate  in supra... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
360 mp
ID
7258

1 150 euro
Cluj Napoca, Zorilor, strada Observatorului
 Persoana fizica inchiriaza spatiu comercial in Zorilor, strada Observatorului intr-o cladire construita in 2008, mijloacele de transport in comun in fata imobilului. Suprafata si compartimentare: Sapatiu 85 mp compartimentat astfel: open space, baie, hol, spatiu de pozitare. Se inchiriaza finisat:- gresie si faianta- obiecte sa... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
85 mp
ID
7242
Cluj Napoca, Grigorescu, strada Taietura Turcului
 Închiriere spaţiu birouri 468,72 mp open space in Centrul integrat de Busines Novis Plaza- Cladire Verde.Avantaje:Costuri de închirere cu 30% mai mici decât preţul mediu al pieţeiCosturi scăzute cu utilităţile, datorită standardelor de clasa A şi a echipamentelor controlate în BM... vezi oferta »
Spatiu birouri
Suprafata
468 mp
ID
7179
Cluj Napoca, Centru, strada Burebista
 Suprafata utila: 320 mp - demisol Pret vanzare: 195.000 euro + TVA Pret inchiriere: 5 euro/metru patrat Pozitionat pe str. Burebista nr. 9-11 Zona Garii, langa facultatea Dimitrie Cantemir si E.ON GAZ Proprietar actual: persoană juridică (plătitoare de TVA) Spatiul se afla la demisolul unei cladiri... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
320 mp
ID
7387
Cluj Napoca, Jucu
 TRC Park Cluj inchiriaza 2 module in Hala J8 cele 2 module se pot inchiria impreuna sau seprat.Modulul 1 cu suprafata de 1156,97 mp + 54,35 mp birouri.Modulul 2 cu suprafata de 838,73 mp + 51,72 mp birouri.Specificatii tehnice:- Drive-In/modul- Inaltime libera 6 m- Sarcina la sol 4t/mp- Sistem de sprinklere- iluminat LEDPret de înc... vezi oferta »
Hala
Suprafata
830 mp
ID
7226
Cluj Napoca, Grigorescu, strada Taietura Turcului
 Închiriere spațiu birouri cu suprafata de 132,29 mp Centrul integrat de Busines Novis Plaza- Cladire Verde.Avantaje:Costuri de închirere cu 30% mai mici decât prețul mediu al piețeiCosturi scăzute cu utilitățile, datorită standardelor de clasa A și a echipamentelor controlate în ... vezi oferta »
Spatiu birouri
Suprafata
132 mp
ID
7225
Cluj Napoca, Centru, strada Regele Ferdinand
 Spatiul este situat pe strada Regele Ferdinand, la 200 m de Central Shopping  Center si Piata Unirii. Spatiul este situat la etajul1 a cladirii cu geamuri catre strada Regele Ferdinand, este finisat cu parchet trafic intens, gresie si faianta Italia, obiecte sanitare, centrala termica, tamplarie aluminiu cu geamuri termopan, aer con... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Etaj
1
Suprafata
64 mp
ID
7409
Cluj Napoca, Jucu
 TRC Park Cluj inchiriaza hala noua finalizata in 2002.Hala J5 cu o suprafaţă închiriabilă totală de 4.805 mp, împărţită în module este disponibil ultimul modul cu o suprafata de 538 mp.TRC Park Cluj este localizat în Parcul Tetarom III din localitatea Jucu-Herghelie, judetul Cluj. Par... vezi oferta »
Hala
Suprafata
538 mp
ID
7397
Chirie spatiu comercial Centru suprafata: 697 mp
2 imagini
Cluj Napoca, Centru, strada Burebista
 Suprafata utila: 674 mp (parter si demisol)  Pret vanzare: 695.000 euro + TVAPret inchiriere: 8 euro/metru patrat Pozitionat pe str. Burebista nr. 9-11Zona Garii, langa facultatea Dimitrie Cantemir si E.ON GAZ  Proprietar actual: persoană juridică (plătitoare de TVA) Acest spațiu este situat l... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Etaj
P
Suprafata
697 mp
ID
7350
Chirie spatiu comercial Someseni suprafata: 226 mp
Cluj Napoca, Someseni, strada Traian Vuia
 Inchiriere spatiu productie/depozitare situat cadrul TRC Park Cluj Aeroport poziționat strategic vis-à-vis de Aeroportul Internațional “Avram Iancu” cu acces imediat la șoseaua de centură a orașului Cluj-Napoca, mijloacele de transport in comun fata spatiului.Suprafata totala a spatiului este de 225... vezi oferta »
Hala
Etaj
2 /2
Suprafata
226 mp
ID
7407
Cluj Napoca, Someseni
 Spatiul se afla intr-o cladirea modernizata in incinta parcului industrial TRC Park Transilvania sau Parc logistic Transilvania din Someseni, la 500 m de Ambient si 2,5 km de Aeroportul International.Suprafata spatiului este 45 mp, open space, finisat la cheie: mocheta pe pardoseala; pereti din gips carton cu finisaje lavabile alb;uși in... vezi oferta »
Spatiu birouri
Suprafata
45 mp
ID
7270
Cluj Napoca, Someseni
 Spatiul se afla intr-o cladirea modernizata in incinta parcului industrial TRC Park Transilvania sau Parc logistic Transilvania din Someseni, la 500 m de Ambient si 2,5 km de Aeroportul International.Suprafata spatiului este 82,35 mp, open space, finisat la cheie: mocheta pe pardoseala; pereti din gips carton cu finisaje lavabile alb;uși... vezi oferta »
Spatiu birouri
Suprafata
82 mp
ID
7271
Cluj Napoca, Gheorgheni, strada Alexandru Vaida Voievod
 Se inchiriaza spatiu de birouri, in suprafata totala utila de 257 mp. Acesta face parte din zona office a complexului VIVIDO, in imediata apropiere de Iulius Mall si este pozitionat la etajul II: suprafata 224 mp utili de office la care se adauga cca. 33 mp zona de spatii comune exclusive pe nivel (hol lift, hol si grupuri sanitare etc).Spati... vezi oferta »
Spatiu birouri
Etaj
2
Suprafata
224 mp
ID
7287
Cluj Napoca, Feleacu
 Inchiriere spatiu birouri situat intr-un ansamblu de 5 cladiri noi, la intrare in Feleacu, zona linistita ce ofera o panorama frumoasa catre Cluj-Napoca, la 7 km de Piata Unirii. Cu suprafata de 250 mp, spatiul este structurat P+2E, avand urmatoarea compartimentare:Parter: hol, camera, camera centralei, garajEtaj 1: hol, 1 spat... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
250 mp
ID
6200
Cluj Napoca, Centru, strada Somesului
 Proiectul SOLARIS PARK dispune la parter de două spații comerciale, de vânzare sau de închiriat, într-o locație centrală a orașului Cluj-Napoca.Unul dintre spații, în suprafață de 162.5 mp fiind potrivit pentru magazin, sediu de bancă, farmacie, etc.Cel de-al doilea spatiu, ... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Etaj
P /4
Suprafata
58-162 mp
ID
5989
Cluj Napoca, Zorilor, strada Observatorului
 Inchiriez spatiu birouri cu suprafata cuprinsa intre 35 mp si 125 mp, situat intr-o cladire de birouri. Proximitati:Magazin Profi: langa cladirePanemar: 50 mStatie CTP: 200 mHotel Golden Tulip Ana Dome: 400 m Piata Unirii: 2,2 kmSpatiul dispune de toate utilitatile, centrala termica, interfon, sistem alarma, internet ,aer conditiona... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
35-125 mp
ID
7138
Cluj Napoca, Jucu
 Inchiriere spatiu comercial situat in Jucu de Sus in Centrul comunei langa Primarie, Postul de Politie,  la 15 km de Aeroportul Cluj –Napoca. Suprafeta spatiului este de 60 mp. Imobilul este construit din caramida, termoizolata,spatiul dipune de toate utilitatile, locuri de parcare disponibile . Pret: 8 euro/mp ... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
60 mp
ID
7033
Cluj Napoca, Jucu
 Inchiriere spatiu comercial situat in Jucu de Sus in Centrul comunei langa Primarie, Postul de Politie,  la 15 km de Aeroportul Cluj –Napoca. Suprafeta spatiului este de 40 mp. Imobilul este construit din caramida, termoizolata,spatiul dipune de toate utilitatile, locuri de parcare disponibile . Pret: 8 euro/mp ... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
40 mp
ID
7032
Cluj Napoca, Centru, strada Paris
 Suprafaţa utilă: 84.49 mp Preț închiriere: 15 euro/ metru pătrat Preț de vânzare (fără TVA): 220.000 euro Proprietar actual: persoană juridică (plătitoare de TVA) Acest spațiu este situat în curtea interioară și dispune de CF. Este finisat &... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
84 mp
ID
7160
Cluj Napoca, Centru, strada Somesului
 Suprafaţa utilă: 84.49 mp Preț închiriere: 15 euro/ metru pătrat Preț de vânzare (fără TVA): 209.000 euro Proprietar actual: persoană juridică (plătitoare de TVA) Acest spațiu este situat în curtea interioară și dispune de CF. Este finisat &... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
84 mp
ID
6315
1 2 >>
Proprietati recomandate
Tip imobil:
Casa
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Chinteni
Suprafata:
177 mp
Pret:
190 000 euro
Tip imobil:
Hala
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Floresti
Suprafata:
50 mp
Pret:
0 euro
Tip imobil:
Apartament
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Floresti
Suprafata:
54 mp
Pret:
67 500 euro
Tip imobil:
Spatiu Comercial
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Centru
Suprafata:
354 mp
Pret:
535 000 euro
Tip imobil:
Casa
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Borhanci
Suprafata:
132 mp
Pret:
330 000 euro
Tip imobil:
Apartament
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Europa
Suprafata:
41-94 mp
Pret:
2 400 euro
Tip imobil:
Hala
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Jucu
Suprafata:
830 mp
Pret:
0 euro
Tip imobil:
Spatiu Comercial
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Manastur
Suprafata:
360 mp
Pret:
5 euro