Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  

Termeni si conditii

 

1.Descriere si utilizatorii

 

Site-ul “ProprietatiCluj.ro” ofera tuturor utilizatorilor acces la oferte imobiliare direct de la proprietari.

Un utilizator este orice persoana care acceseaza, navigheaza sau foloseste in orice fel site-ul “ ProprietatiCluj.ro”.

Termenii si conditiile de mai jos reglementeaza accesul si utilizarea site-ului web “ProprietatiCluj.ro” .

Prin accesarea sau utilizarea site-ului, sunteti de accord cu Termenii si conditiile de furnizarea a serviciilor. Va rugam nu utilizati site-ul daca nu sunteti de accord cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Prin utilizare va asumati sa respectati intr-un totul “ Termenii si Conditiile” noastre.

 

2.Modificarea conditiilor de utilizare

 

Site-ul “ProprietatiCluj.ro” isi rezerva dreptul de a modifica ulterior conditiile de utilizare. Prin prezentul accord, intelegeti si sunteti de accord ca utilizarea site-ului pe viitor indica acceptarea de catre dumneavoastra a modificarilor ulterioare anuntate in aceasta pagina.

 

3.Adaugarea si prelungirea anunturilor

 

Anunturile pot fi adaugate numai de catre administratorii site-ului “ProprietatiCluj.ro” si se realizeaza contra cost in functie de pachetele de promovare. Anunturile vor fi prezentate cu poze, valabilitatea anunturilor fiind de 12 luni. Ulterior, anunturile pot fi prelungite la cerea proprietarului. Modificarile ulterioare ale anunturilor este gratuita.

Numarul maxim de fotografii care pot fi adaugate este 15. Durata de valabilitate a anuntului incepe in ziua in care anuntul a fost afisat pe site si se finalizeaza la sfarsitul duratei de valabilitate sau in momentul vanzarii sau inchirierii.

 

4.Preturile imobilelor

 

Preturile afisate sunt cele cerute de proprietari. Modificarea preturilor se va face la cererea proprietarilor de cate ori se doreste.

 

5.Proprietatea materialelor si informatiilor de pe site-ul  “ ProprietatiCluj.ro”

 

Continutul site-ului “ProprietatiCluj.ro”, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte material sunt protejate de legea dreptului de autor. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor  sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau modifica materialul, a-l expune public, a-l  distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publicitare sau comerciale.

 

6.Functionarea site-ului

 

Ne rezervam dreptul de a modifica, actualiza, sau de a intrerupe functionarea site-ului, in orice moment, pentru orice motiv si fara notificare prealabila.

 

7.Calitatea serviciilor de hostin, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

 

Site-ul “ProprietatiCluj.ro” este gazduit de serverele unei terte firme. “ProprietatiCluj.ro” nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indifferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. “ProprietatiCluj.ro”  nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului “ProprietatiCluj.ro”.

“ProprietatiCluj.ro” nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul “ProprietatiCluj.ro”. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integral o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

8.Dispozitii finale

 

Orice alta problema cauzata de serviciile prezentate pe “ProprietatiCluj.ro” si care nu este deja trata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona  pe cale amiabila in termen de 30 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternative, agreat de ambele parti. Fiind de accord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului “ProprietatiCluj.ro” , clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.