Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  

Weekendul 17 -19 octombrie 2014 este dedicat Targului de Imobiliare, Constructii si Amenajari, la Polus Center Cluj

Publicat in data: 30-09-2014

 

Polus Center Cluj va fi gazda celei de a 4-a editii a Targului “Acasa de la A la Z”, eveniment dedicat  imobiliarelor, constructiilor si amenajarii unei locuinte.

 

Editia va gazdui expozanti din toate domeniile: ansambluri rezidentiale, constructori, agentii imobiliare, firme cu materiale de constructii si finisaje, banci cu solutii de creditare aferente, metode de incalzire neconventionale dar si mobilier.

 

“Clujenii care isi doresc propria locuinta au posibilitatea de a cumpara apartament sau casa direct de la dezvoltator sau agentie imobiliara, dar si optiuni vaste pentru constructia casei in regie proprie. Faptul ca aceasta editie vine cu expozanti din domeniul bancar ofera un avantaj clar pentru cei care isi doresc sa devina proprietari insa au posibilitati financiare reduse.” Au declarat organizatorii.

 

 “La fel ca la editiile anterioare ne bucurăm de susținerea companiei Ambient, unul dintre cei mai mari retaileri autohtoni de materiale pentru construcții și finisaje, care va fi prezentă la eveniment ca și partener principal.” a mai declarat Anca Știr.

 

 “Acasă de la A la Z” – Târg de imobiliare, construcții și amenajări își așteaptă vizitatorii în perioada 17 -19 octombrie 2014, între orele 10:00 – 22:00, în incinta Polus Center Cluj!