Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  

Vine primavara la Expo Transilvania!

Publicat in data: 03-04-2012

 

In perioada 4-8 aprilie 2012 va asteptam cu flori, imbracaminte, incaltaminte, bijuterii, dulciuri, cosmeticale, textile pentru casa, produse pentru copii, decoratiuni, artizanat si multe altele.

 

Maine, 4 aprilie 2012, ora 12.00, la EXPO Transilvania isi deschid portile pentru clujeni expozitiile cu vanzare:


TARGUL DE FLORII SI PASTI Aici puteti gasi tot ce va doriti pentru sezonul cald: confectii, tricotaje, lenjerie; incaltaminte, marochinarie; produse cosmetice; produse alimentare, dulciuri, bauturi. Vizitatorii sunt asteptati cu super reduceri, promotii si colectiile noi de primavara.


PRICHINDEL FEST - Targul dedicat copiilor, parintilor si bunicilor. Manifestarea se afla la prima editie, si se doreste a fi o adevarata sarbatoare pentru cei mici. Pe langa produsele pentru copii expuse vor avea loc spectacole, concursuri, suprize si premii.


TRANSILVANIA PRIMA GARDEN - Targ - expozitie de floricultura si gradinarit de primavara, editia a III-a. Evenimentul are cu un impact deosebit asupra publicului clujean, mare iubitor al naturii, si este insotit de un program de manifestari conexe pregatit pe masura evenimentului.


CLUJ EXPO BIJOUX - Expozitie Internationala de bijuterii, pietre pretioase si minerale - editia 2012. Un adevarat punct de atractie pentru iubitorii de bijuterii, eveniment cu participare internationala, isi asteapta vizitatorii cu piese deosebite, in colectii unice: coliere, inele, bratari si brose in monturi deosebite, la preturi pentru toate buzunarele.

Pe langa aceste expozitii organizatorii v-au pregatit si alte atractii:

Ø  GRADINA COPIILOR - Sute de copii de la gradinite din Cluj-Napoca vin la Expo Transilvania pentru a sadi cate o planta pe care o pot lua acasa sa o ingrijeasca.

Ø  Sambata, 7 aprilie, ora 17 au loc spectacole cu si pentru copii - muzica, dansuri, majorete cu trupa de majorete Flame si grupul Ministar

Ø  "Sa coloram frumos" - activitate desfasurata cu ajutorul Gradinitei Sigfrid

Ø  Face painting pentru copii cu Asociatia Litle People

Locatie: cartier Marasti, Centrul expozitional EXPO Transilvania, str. Aurel Vlaicu f.n. Cluj-Napoca; linii de transport în comun: troleibuz 4, 6, 7; autobuz 8, 30, 46B.


Program de vizitare:  zilnic orele 12 - 20
                                       duminica orele 12 - 18

www.expo-transilvania.ro