Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  

Santier pe Oasului si Borhanci: incep lucrarile de modernizare

Publicat in data: 15-03-2012

 

Două dintre cele mai impracticabile artere din oraş, străzile Borhanci şi Oaşului, vor intra de astăzi în şantier, au anunţat reprezentanţii administraţiei locale clujene.

 

După sute de sesizări la primărie, calvarul riveranilor de pe Oaşului şi Borhanci, artere aflate într-o stare deplorabilă, este aproape de sfârşit. Primarul interimar Radu Moisin a declarat că lucrările de modernizare vor dura maxim opt luni, după care străzile îşi vor schimba "faţa".

 

"Am dat ordinul de începere a lucrărilor pe Oaşului şi Borhanci. Începând de mâine (astăzi - n. red.) societăţile aflate în contract cu primăria vor demara lucrările de modernizare. Acestea vor începe simultan pe ambele artere. În cazul arterei Oaşului, modernizarea va dura opt luni de zile, în timp ce pentru Borhanci termenul de finalizare este de şapte luni. Vorbim despre perioade maximale. Lucrările se pot încheia şi mai repede", a declarat Moisin. Potrivit primăriei, intervenţiile pe cele două străzi presupun amenajarea căii de rulare cu două sau trei benzi, a trotuarelor şi a rigolelor de scurgere a apelor pluviale. Primăria va cheltui cu respectivele lucrări, peste 21 de milioane de lei pentru strada Oaşului şi peste 8,3 milioane de lei pentru strada Borhanci.

 

Sursa: ziuadecj.realitatea.net