Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  

Germanii isi plaseaza banii in proprietati imobiliare

Publicat in data: 14-06-2012

 

Randamentele sumbre ale multor active în timpul crizei financiare precum şi îndoielile crescânde privind promisiunile politicienilor şi bancherilor centrali de a menţine euro drept depozit sigur de valoare , i-au determinat pe mulţi dintre cei 800.000 de milionari ”ciudaţi” ai Germaniei să-şi protejeze averea prin cumpărarea de proprietăţi, potrivit unui raport de al agenţiei imobiliare germane Engel & Völkers, citat marţi de cotidianul britanic Financial Times.

 

“Oamenii au avut experienţe teribile cu alte investiţii - fonduri mutuale sau acţiuni. Ei vor ceva palpabil’, a declarat Kai Enders, membru în board-ul Engel & Völkers pentru proprietăţi rezidenţiale.

 

Preţurile sunt în creştere rapidă în varianta de lux comparativ cu restul pieţei. Oamenii au percepţia că cu cât locaţia este mai bună cu atât mai sigură este investiţia”, a precizat el.

 

Cauţi un adăpost ideal în faţa crizei din zona euro? Germanii cred că ştiu unde să-l găsească: o casă cu acoperiş de stuf pe insula Sylt de la Marea Nordului.

 

Cititi articolul integral pe IncomeMagazine