Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  

Editia a 5-a a Targului de Imobiliare, Constructii si Amenajari aduce noutati din piata imobiliara clujeana

Publicat in data: 13-02-2015

 

 

Cea de-a 5-a ediție a Târgului Acasă de la A la Z nu se dezmite nici de data aceasta și aduce noutăți din toate domeniile interesante pentru cei care ar putea să achiziționeze sau să construiască o locuință, dar și pentru cei care doresc să amenajeze spațiul déjà construit.

 

Astfel, dezvoltatorii imobiliari prezenți vor veni cu oferte de neegalat pentru clujeni, ansambluri rezidențiale în zone excelente ale orașului și surprize la fiecare contract semnat.

 

 Firmele producătoare de mobilier vor expune câteva dintre produsele de top, iar cei care își doresc o locuință dar le lipsește bugetul, firmele cu soluții de finanțare le vor prezenta câteva oferte menite să le îmbunătățească viața.

 

 Dintre cei prezenți cu oferte enumerăm: Welt Imobiliare, Nicole Imobiliare, Conpac Arhitect, Sophia Residence, Citadela Residence, Kalenda, Mobila Dalin, NLD Profile, Park Lake, Citadinia Real Estate, Fenster, Flabelos Fit, Cadoro Mobili, Ecoinstal It Consult, Hot Tub Jacuzzi si altii.

 

 Deși se speculează de câteva saptamani ca pretul locuintelor sunt in crestere in Cluj si restul tarii, expozantii doresc sa combata aceste stiri cu promotii care ii vor ajuta pe clujenii decisi sa cumpere sau sa construiasca sa ajunga la o decizie favorabila.

 

“Clujenii care isi doresc propria locuinta au posibilitatea de a cumpara apartament sau casa direct de la dezvoltator sau agentie imobiliara, dar si optiuni vaste pentru constructia casei in regie proprie. Faptul ca aceasta editie vine cu expozanti din domeniul bancar ofera un avantaj clar pentru cei care isi doresc sa devina proprietari insa au posibilitati financiare reduse.” Au declarat organizatorii.

 

“Acasă de la A la Z” – Târg de Imobiliare, Construcții și Amenajări își așteaptă vizitatorii în perioada 20-22 Februarie 2015, între orele 10:00 – 22:00, în incinta Polus Center Cluj, zona foodcourt!

 

Contact:

Anca Știr

0745-472.717

office.adshop@gmail.com