Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  

Editia a 3-a a Targului de Imobiliare, Constructii si Amenajari se deschide weekendul 21-23 februarie, la Polus Center Cluj

Publicat in data: 19-02-2014

 

Au mai rămas doar câteva zile până la deschiderea celei de-a treia ediții a Târgului “Acasă de la A la Z”, gazduit de centrul comercial Polus Center din Cluj.

           

Ce aduce în plus această ediție? Pentru început, o varietate în ofertele imobiliare: apartamente de 2, 3 și chiar 4 camere, în zone diferite ale Clujului, la prețuri care variază de la 800 euro/mp până la 1300 euro/mp, pentru cei care doresc o locuință de lux.

 

Clujenii care optează pentru o construcție în regim propriu vor putea alege să viziteze standurile birourilor arhitecturale prezente la eveniment. Firmele de proiectare pun acum la dispoziția clientului și opțiunea de casă all inclusive: proiectare, construcție, amenajare și mobilare.

           

Separat de achiziționarea unei case sau construcția ei, expozanții prezenți la Târgul “Acasă de la A la Z”, aduc și soluții complete și economice de încălzire a locuinței lor. Astfel avem firme care produc sau distribuie: șeminee pe lemne sau peleți, pompe de căldură și încălzire în pardoseală, panouri solare și fotovoltaice și panouri radiante cu infra roșu.

 

Editia a 3-a a Targului “Acasa de la A la Z” are ca partener principal pe unul dintre cei mai importanti retaileri de pe piata autohtonă a materialelor de construcții si finisaje: Compania Ambient, care ofera familiilor solutia de incredere in proiectele de constructie sau renovare.

 

Printre firmele (brandurile) prezente se numără urmatorii: Ambient – Retailer autohton distribuitor de material de construcții și finisaje, Welt Imobiliare – Firmă cu renume în domeniul imobiliarelor, Downtown Residence –Aansamblu residential de lux prezentat de dezvoltatorii hotelului Hampton by Hilton Cluj-Napoca, oferă apartamente moderne ultra-finisate situate în inima orașului, Coldwell Banker Transilvania – Agenție care oferă consultanță imobiliară, Carbia – Distribuitor de uși de interior și exterior, Dos Solar Strom – Distribuitor de panouri fotovoltaice și led-uri, Bioencal – Distribuitor oficial al mărcii Ecoforest din Spania, șeminee pe peleți și lemne, Dragus – Producător de panouri radiante cu infra-roșu, Doralex Com – Dezvoltatorul ansamblului rezidențial Sunny Hill Residence, Woody Pellets –  Produs de top din domeniul peleților dezvoltat de compania Doralex Com, Rosol Energy – Firma distribuitoare de panouri fotovoltaice, Aiografic – Birou de arhitectură și design interior, Ecoinstal – pompe de căldurăComercializează pompe de caldură, încălziri în pardoseală și soluții pentru case pasive, Citadela Residence – Ansamblu rezidențial care oferă apartamente cu 1,2 și 3 camere în Cluj-Napoca, Gabriel Petrișor Construct – Firmă de arhitectură și dezvoltator imobiliar, Conpac Arhitect – Firmă care oferă soluții complete de proiectare, construcție și amenajare a unei locuințe, Grupul de firme Drusal SA si Florisal SA – Dezvoltatorii proiectelor Platinia, ansambluri rezidentiale de lux si birouri clasa A, care vin cu un concept imobiliar unic in Cluj Napoca, Premium – Firma distribuitoare de electrocasnice incorporabile de lux, printre brandurile comercializate aflandu-se Miele, AEG, Liebherr, Electrolux.

 

“Acasă de la A la Z” – Târg de imobiliare, construcții și amenajări își așteaptă vizitatorii în perioada 21 - 23 Februarie 2014, între orele 10:00 – 22:00, în incinta Polus Center Cluj!