Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  

Cluj Arena scoate la licitatie mai multe spatii

Publicat in data: 05-10-2012

 

SC Cluj Arena SA organizează licitaţie publică deschisă, competitivă, cu strigare şi adjudecare la cel mai mare preţ oferit, pentru închirierea unor spaţii situate în Cluj Napoca, str. Aleea Stadionului, nr. 2.

 

Spațiile scoase la licitație sunt în suprafață de: 584,2 mp si 662,73 mp. Durata locațiunii este de 5 ani, cu posibilitate de prelungire prin act adiţional. Spaţiile pot avea ca destinaţie desfăşurarea de activităţi de comerț, sediu firmă, birou, showroom etc. Ofertantul are obligaţia de a vizita spaţiul în vederea întocmirii ofertei.

 

Preţul minim de pornire al licitaţiei este de 10 lei/mp/lună, plus T.V.A.

 

Pasul de licitaţie, în urcare este de 5% din preţul de pornire al licitaţiei. La licitație poate participa orice persoană fizică sau juridică de drept public sau privat, română sau străină, care își manifestă dorința de a închiria spațiul, în condițiile Documentației de închiriere.

 

Documentaţia de închiriere se poate ridica de la sediul S.C. CLUJ ARENA S.A. în urma unei
solicitări scrise şi contra sumei de 20 lei. Plata se poate face în numerar, la sediul S.C. CLUJ ARENA S.A., în zilele de luni până vineri, între orele 09.00 - 16.00, sau prin Ordin de plată, în contul: - RO65BRDE130SV44048341300 deschis la BRD-GSG Sucursala Cluj-Teatru.

 

Valoarea garanţiei de participare la licitaţia de închiriere este:

 

-pentru spațiul în suprafață de 584,2 MP garanția de participare este de 5.842 lei;
-pentru spațiul în suprafață de 662,73 MP garanția de participare este de 6.627 lei;

 

Garanţia de participare este obligatorie şi se constituie prin scrisoare de garanţie bancară sau în numerar, până la data depunerii ofertelor. Garanţia de bună execuţie se constituie prin scrisoare de garanţie bancară sau în numerar, până la data semnării contractului. Cuantumul garanţiei de bună execuţie reprezintă contravaloarea chiriei la care se va încheia contractul pentru două luni.

 

Documentele de participare a ofertanţilor vor fi depuse la sediul S.C. CLUJ ARENA S.A.,
str. Aleea Stadionului, nr. 2, Cluj-Napoca, cel târziu până la data de 16.10.2012, ora 10,00. Durata de valabilitate a ofertelor este de 30 zile de la data deschiderii ofertelor.
Licitaţia va avea loc în data de 17.10.2012, ora 11:00, la sediul S.C. CLUJ ARENA S.A., str.
Aleea Stadionului, nr. 2, Cluj-Napoca.

 

Sursa: ziuadecj.realitatea.net