Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  

Cartier rezidential de lux amenajat intr-o fortareata militara

Publicat in data: 14-01-2013

O remarcabila gaselnita a englezilor de a readuce la viata monumentele istorice – cartier rezidential luxos amenajat intr-o veche fortareata militara, Golden Hill Fort.

Construita intre anii 1863 si 1868 pe coasta vestica a insulei Wight, pe malul Canalului Manecii, fortareata in forma de hexagon avea toate atuurile unei constructii militare ca la carte: inaltime, rezistenta si pozitie strategica ireprosabile.

 

Astazi, la aproape 150 de ani de la constructie, cladirea istorica a fost transformata intr-un cartier rezidential, compus din 18 apartamente – duplex de lux, extrem de moderne si confortabile. Fiecare apartament este prevazut cu scara interioara, birou, living, bucatarie, dining si minim 3 dormitoare, cu bai individuale.

 

Accesul in ineditul complex rezidential se face printr-un tunel, care da in curtea interioara a fortaretei, in mijlocul careia troneaza o fantana arteziana, flancata de locurile de parcare ale rezidentilor.

 

Interioarele fortaretei au fost renovate impecabil, iar camerele de la nivelul superior au forme neobisnuite, cu tavane arcuite din caramida. Dormitoarele spatioase si luminoase sunt prevazute cu bai si dressinguri proprii.

 

Un asemenea apartament incarcat de istorie poate fi cumparat cu cel putin 500,000 Lire Sterline sau inchiriat pentru aproape 300 lire pe saptamana.

 

Vezi galerie foto

Sursa: casadex.ro