Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  

BauMax 2 se deschide in primavara

Publicat in data: 12-12-2011

 

Constructorii finalizează în luna februarie lucrările pentru a doua unitate de bricolaj a reţelei BauMax la Cluj. Austriecii de la BauMax au anunţat pentru 2012 deschiderea unităţii din zona Someşeni.

 

Termenul de predare a clădirii noului magazin este 14 februarie, au menţionat reprezentanţii companiei Grup 4 Instalaţii, antreprenor general al lucrării. Reprezentanţii BauMax urmează apoi să realizeze lucrările de echipare şi amenajare, aşa că termenul estimat pentru deschiderea magazinului este în luna martie. Suprafaţa pentru care se pregăteşte proiectul a aparţinut societăţilor Atlas, rezultate din divizarea fostei Întreprinderi de Reparaţii Auto. Proprietarii au vândut un teren de 4,8 hectare către Grup 4 Instalaţii, iar acesta este destinat realizării unei unităţi de bricolaj şi a unui hipermarket. Reţeaua austriacă de bricolaj a preluat o parte din teren pentru noul magazin. Pentru restul de teren disponibil Grup 4 va pregăti un nou proiect.

 

"Negociem cu mai mulţi posibili investitori şi sperăm ca anul viitor să demareze încă un proiect aici, cel mai probabil tot pe segmentul retail", a menţionat Ioan Aşchilean, preşedintele Grup 4. BauMax deţine deja o unitate funcţională în Cluj-Napoca, din 2007, amplasată pe Calea Turzii. Pe piaţa locală de bricolaj mai activează şi reţelele Dedeman, Ambient, Praktiker, Arabesque. Şi alte lanţuri de bricolaj s-au arătat interesate de piaţa clujeană: OBI este unul dintre acestea, iar Dedeman a anunţat deja intenţia de a deschide un al doilea magazin.

 

Sursa: ziuadecj.realitatea.net