Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  

In weekendul 15-17 Aprilie, clujenii sunt asteptati la singurul Targ de Imobiliare din oras

Publicat in data: 12-04-2016

 

 

Creșterea recentă a prețurilor din segmentul imobiliare și construcții a dus la o infuzie de capital pe piața de acest gen în zone precum Capitala, orașele din Centrul și Nord-Vestul țării dar și sudul. Construcțiile au luat amploare mai ales după a doua jumătate a anului 2014, în Cluj-Napoca, în zone precum Florești, Centrul orașului, Borhanci și Mănăștur.

 

Fie că vorbim despre segmentul ansamblurilor rezidențiale sau a construcțiilor în regie proprie, anul 2016 aduce o creștere semnificativă atât la nivel de număr de autorizații de construcție eliberate cât și la nivel de preț per metru patrat.

 

În acest context, Târgul Acasă de la A la Z, singurul eveniment de acest gen din Cluj-Napoca, aduce la cea de-a 7-a ediție reprezentanți de seamă atât din domeniul imobiliarelor cât și din domeniul amenajărilor interioare și exterioare.

 

Printre cei prezenți la această ediție sunt: Sophia Residence, Studium Green, Ansamblul Panorama, Gloris Residence, Avira Residence, Ansamblul Luminia, dar și proiectanți precum PLV Invest și Petrișor Construct. Nu vor lipsi nici firmele care oferă soluții de amenajări interioare: Stone Partner, Eurosynergy, Hot Spring Jacuzzi, Saltele bio – Ergotisz, Divizia Mobilier, Ferotech, Apollo Mobilier sau Essenza Mobili.

 

De asemenea, gama imobiliarelor scoase la vânzare este completată de firmele care oferă soluții de amenajare, electrocasnice de toate felurile, mobilier, dar și sisteme de încălzire ecologice: EcoInstal IT Consult – pompe de căldură, Elektroking Apahida sau Suprema Plus. Toate acestea sunt completate cu succes de catre segmentul bancar, BRD si BCR avand standuri la care ofera consultanta financiara pentru cei prezenți.

 

Segmentul de clădire verde și sisteme de energie regenerabilă este mai prezent ca niciodată la această ediție, mai ales datorită partenerului principal al evenimentului, firma Eco Instal IT Consult, firmă producătoare de pompe de căldură.

 

Târgul de imobiliare, construcții și amenajări “(A)casă de la A la Z” este la a 7-a ediție și va avea loc în perioada 15-17 Aprilie 2016, în zona de foodcourt, la Polus Center Cluj.

Orele de vizitare sunt: 10:00 – 22:00, iar intrarea este liberă.

 

 

Contact

office@adshopcluj.ro

office.adshop@gmail.com