Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  

Apartamente 2-4 camere SOLARIS ATRIUM clasificat nZeb

Localitatea: Cluj Napoca, Cartier: Centru, Strada: Burebista

Data introducerii: 12-06-2024
Nr. vizualizari: 1129

De vanzare Apartament (ID 7432)

Caracteristici

Suprafata:
52-100 mp
Camere:
0
Ascensor:
da
Interfon:
da
Garaj:
da
Material:
caramida
Confort:
1
An constructie:
2024
Compartimentare:
Nedecomandat
Stare proprietate:
Noua
Tamplarie:
REHAU din PVC, cu 6 camere
Termoizolatie:
da

Alte Informatii

 

Proiectul “SOLARIS ATRIUM” este un imobil mix cu 6 etaje, ce va fi edificat în Cluj-Napoca, str. Burebista 5-7, pe un teren în suprafață de 1275 mp, într-o locație liniștită, la numai 800 m de P-ta Mihai Viteazu.

 

Cladirea va avea la parter un spațiu comercial, de circa 300 mp, iar la etajele 1-6 vor fi 24 de apartamente, cu 2, 3 și 4 camere, având suprafețele cuprinse între 52 și 100 mp, la care se adaugă logii sau terase. La subsol va fi un garaj cu 24 de locuri de parcare și boxe de depozitare individuale pentru viitorii locatari.

 

Fiind clasificat nZeb (Near Zero Energy Bulding), imobilul va avea o eficiență energetică ridicată și un consum de energie scăzut. În acest sens va avea acoperisul-terasa dotat cu panouri fotovoltaice, cu o putere instalata de circa 75KW, care acopera aproape 50% din consumul de energie electrică a imobilului. Iluminatul interior și exterior se va face cu corpuri LED, iar instalatiile de încălzire și centrala termică a imobilului vor fi ultraperformante, reducand astfel semnificativ facturile de utilitati ale viitorilor locatari.

 

Cladirea va fi dotata cu lift de 6 persoane marca SCHINDLER si va avea finisaje “de top”:

Apartamentele vor avea tâmplărie REHAU din PVC, cu 6 camere și sticlă triplă, iar spațiile comerciale vor avea tâmplărie REHAU din aluminiu.

Ușile de intrare vor fi antiefracție, cu închidere în 6 puncte, iar intrarea în casa scării se va face securizat, cu VIDEOINTERFON.

Casa scării și spațiile comune vor fi dotate cu balustrade din aluminiu, iar pardoselile vor fi placate cu greso-granit. Deasemenea, logiile și terasele apartamentelor vor avea balustrade din aluminiu cu sticlă securizată și placări cu greso-granit

Fațadele clădirii vor fi termoizolate pentru o eficiență energetică crescută și vor fi placate cu travertin și fibrocement.

Atât în fața imobilului, cât și în curtea interioară, vor fi amenajate spații verzi cu arbori maturi, în suprafață totală de peste 250 mp și deasemenea, în curte se va amenaja un loc de colectare selectivă a deșeurilor, pe 4 fracții.

Cladirea va fi dotata cu sistem de alarmare pentru incendii și va fi autorizată ISU, iar garajul va avea sistem de desfumare pentru eliminarea noxelor.

Proiectul a obtinut avizul pentru PUD nr. 97/19.06.2023 si a fost aprobata HCL cu nr. 631597/05.07.2023 pe data de 17 a lunii octombrie 2023. Termenul estimat de obtinere a autorizatiei de construire si de începere a lucrărilor este decembrie 2023, iar finalizarea proiectului este prevazuta pentru anul 2024.

Date contact proprietar

Adauga la lista de preferinteAdauga la lista de preferinte
Tipareste oferta Tipareste oferta
Trimite oferta prin email Trimite oferta prin email
* Numele dumneavoastra
* Emailul dumneavoastra
* Email prieten:
Email prieten:
Email prieten:
Mesaj:
Campurile marcate cu * sunt obligatorii