Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  

Apartamente 2 camere in Ansamblul Luminia

Localitatea: Cluj Napoca, Cartier: Europa, Strada: Eugen Ionesco (Click pentru pozitionare pe harta)

Data introducerii: 30-08-2019
Nr. vizualizari: 785

De vanzare Apartament, 2 camere (ID 6538)

Caracteristici

Suprafata:
43 mp+10 mp balcon
Camere:
2
Etaj:
P/5
Bai:
1
Balcoane:
1
Ascensor:
da
Interfon:
da
Parcare:
da
Material:
caramida
Confort:
1
An constructie:
2019
Compartimentare:
Decomandat
Stare proprietate:
Semifinisata
Tamplarie:
PVC termopan
Incalzire:
Centrala termica
Termoizolatie:
da

Alte Informatii

  

Vanzare apartamentament 2 camere in imobilul B si C din Ansamblul Rezidential Luminia situat pe strada Eugen Ionesco. Finalizare in martie 2020.

 

Descriere Ansamblu

Ansamblul rezidential LUMINIA este situat pe strada Eugen Ionesco la doar 2 minute distanta de cartierul Zorilor, LUMINIA asa cum ii spune si numele, zona este una luminoasa, aerisita, departe de aglomeratia urbana specifica marilor orase. Aflata in mijlocul naturii si oferind acces la o frumoasa panorama a Clujului, zona este totusi aproape de centrul orasului. Astfel, Luminia e un refugiu de la traficul si agitatia citadina, fara a te constrange sa te rupi cu totul de oras.

 

Ansamblul rezidential LUMINIA este dezvoltat pe o suprafata de teren de peste doua hectare si continand:

6 imobile de locuinte colective, birouri si spatii comerciale: CORP A, CORP B, CORP C, CORP D, CORP E SI CORP F; locuri de parcare subterane si locuri de parcare auto in incinta; spatii verzi; spatiu de joaca pentru copii; cladire de birouri si spatii comerciale, aflata pe strada Eugen Ionesco.

 

Curtea interioara a intergului ansamblu cu zona verde, va avea o suprafata de peste 5000 mp, iar spatiul de joaca pentru copii se va intinde pe o suprafata de peste 500 mp.

 

Finisaje si dotari

Apartamentele se vand semifinisate, avand: peretii din caramida POROTHERM tencuiti si cu doua straturi de glet, sapa turnata, geamuri cu tamplarie PVC SALAMANDER cu 5 camere de culoare nuc, centrala termica si calorifere, cu instalatiile termice, electrice si sanitare pe pozitii si usa metalica la intrare.

Spatiile comune se vor preda la stadiu de finisat. Fiecare casa de scara va avea ascensor de urcare si coborâre, din garaj.

 

OBSERVATII: Executia imobilului se realizeaza conform proiectului tehnic de executie si conform normelor prevazute de lege.

 

Suprafata si compartimentare

 

Apartament 2 camere, parter, cu suprafata de 42,51 mp + 9,77 mp terasa, apartamentul este compartimentat astfel: living + bucatarie,  dormitor, hol, baie, terasa, la pretul de:

 

Apartament 2 camere, etaj 2,4 si 5, cu suprafata de 45,78 mp + 10,89 mp terasa, apartamentul este compartimentat astfel: living + bucatarie,  dormitor, hol, baie, terasa, la pretul de:

 

Apartament 2 camere, parter, cu suprafata de 53,05 mp + 12,2 mp terasa, apartamentul este compartimentat astfel: living + bucatarie,  dormitor, hol, baie, terasa, la pretul de: 

 

Apartament 2 camere, etaj 1, 2, 3, 4 si 5, cu suprafata de 53,09 mp + 7,73 mp terasa, apartamentul este compartimentat astfel: living + bucatarie,  dormitor, hol, baie, terasa, la pretul de: 

 

Apartament 2 camere, parter, cu suprafata de 56,4 mp + 7,81 mp terasa, apartamentul este compartimentat astfel: living + bucatarie,  dormitor, hol, baie, terasa, la pretul de: 

 

Apartament 2 camere, etaj 1,2,3,si 4, cu suprafata de 56,43 mp + 15,44 mp terasa, apartamentul este compartimentat astfel: living + bucatarie,  dormitor, hol, baie, terasa, la pretul de: 

 

Apartament 2 camere, etaj 1,2,3,si 5, cu suprafata de 56,92 mp + 12,58 mp terasa, apartamentul este compartimentat astfel: living + bucatarie,  dormitor, hol, baie, terasa, la pretul de: 

 

Apartament 3 camere, etaj 1,2,3,si 4, cu suprafata de 62,79 mp + 14,65 mp terasa, apartamentul este compartimentat astfel: living + bucatarie,  2 dormitoare, hol, baie, terasa, la pretul de: 

Apartament 3 camere, etaj 1,2,3, 4 si 5, cu suprafata de 76,31 mp + 20,28 mp terasa, apartamentul este compartimentat astfel: living + bucatarie,  2 dormitoare, hol, baie, terasa, la pretul de: 

 

Imobilul are termen de finalizare 

Adauga la lista de preferinteAdauga la lista de preferinte
Tipareste oferta Tipareste oferta
Trimite oferta prin email Trimite oferta prin email
* Numele dumneavoastra
* Emailul dumneavoastra
* Email prieten:
Email prieten:
Email prieten:
Mesaj:
Campurile marcate cu * sunt obligatorii