Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  

"Casuta din povesti", Cartier Andrei Muresanu, Aleea Socului 6

Localitatea: Cluj Napoca, Cartier: Andrei Muresanu, Strada: Aleea Socului 6

Data introducerii: 29-07-2020
Nr. vizualizari: 5003

De vanzare Casa, 6 camere (ID 6401)

Caracteristici

Suprafata teren:
421-700 mp
Suprafata:
240 mp
Structura:
P+E+P
Camere:
6
Bai:
3
Dressinguri:
1
Terase:
1
Apa:
da
Canalizare:
da
Gaz:
da
Curent:
da
Material:
caramida
An constructie:
2019
Compartimentare:
Decomandat
Stare proprietate:
Semifinisata
Tamplarie:
PVC tripan Salamander
Incalzire:
Centrala termica + incalzire in pardoseala
Termoizolatie:
da

Alte Informatii

 

Casa este situata in Cartierul Andrei Muresanu, Aleea Socului 6- (e strada noua, se intra din Str. Becas 28 in apropiere de str. Stejarului ).

 

Urmand linia de design caracteristica seriei noastre "Casuta din povesti", aceasta constructie se evidentiaza prin elemente arhitecturale complexe, intr-o linie a elegantei clasice specifice arhitecturii nord americane.

 

Amplasarea constructiei in vechiul cartier Andrei Muresanu, in imediata apropiere a parcului Engels, cu toate facilitatile in zona, fac ca aceasta sa devina si mai valoroasa, terenul in sine, in suprafata de 421 mp cu posibilitate de extindere la peste 700 mp,  aflandu-se intr-o locatie verde, foarte linistita, cu strada asfaltata inchisa, privata, departe de traficul obositor al orasului.

 

Dincolo de aspectul architectural aparte, am gandit aceasta casa in cele mai mici detalii privind confortul si utilitatea spatiilor, fluidizarea zonelor de trafic maximizand exploatarea acestora.

 

Desfasurata pe o suprafata de peste 240 mp, cu doua nivele compartimentate versatil si un pod pentru depozitare, constructia este gandita sa intampine necesitatile si asteptarile de confort si intimitate pentru orice familie.

 

Parterul casei este compus dintr-un antreu cu spatiu de dressing/cuier, care sa functioneze cu succes ca un tampon termic intre interior si exterior, hol central cu acces decomandat.

Zona de living generoasa si luminoasa este legata printr-un sistem open space de locul in care se ia masa, iar bucataria, cu camara separata, are avantajul de a putea fi utilizata atat in sistem open space cat si inchis. Atat bucataria, cat si zona de dining au iesiri directe in terasa acoperita din gradina. Pe langa zona generoasa a baii si camerei tehnica/spalatorie, parterul mai ofera o camera oaspeti/birou.

 

La etaj, holul generos si bine iluminat natural, cu un spatiu gandit pentru birou te conduce spre dormitorul matrimonial, legat de baia matrimoniala si camera dressing. Separat de acestea, se regasesc inca doua dormitoare, fiecare cu zona de dressing, cat si o baie care sa le deserveasca.

 

In alegerea materialelor de constructie nu s-a facut nici un rabat de la calitatea acestora, constructia fiind edificata cu materiale durabile si eficiente, traditionale constructiilor romanesti. Izolarea casei nu a facut exceptie atentiei noastre, anveloparea realizandu-se cu polistiren de 100 mm iar tamplarie PVC este de tip Salamander cu geamuri triple clasa superioara.

 

Adauga la lista de preferinteAdauga la lista de preferinte
Tipareste oferta Tipareste oferta
Trimite oferta prin email Trimite oferta prin email
* Numele dumneavoastra
* Emailul dumneavoastra
* Email prieten:
Email prieten:
Email prieten:
Mesaj:
Campurile marcate cu * sunt obligatorii