Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  

Ap. 4 camere str. Donath (capat) 88 mp+33 mp terasa, SUPER PANORAMA

Localitatea: Cluj Napoca, Cartier: Grigorescu, Strada: Donath (Click pentru pozitionare pe harta)

Data introducerii: 02-08-2018
Nr. vizualizari: 3465

De vanzare Apartament, 4 camere (ID 5969)

Caracteristici

Suprafata:
88 mp
Camere:
4
Etaj:
P/4
Bai:
2
Interfon:
da
Material:
caramida
Confort:
1
An constructie:
2018
Compartimentare:
Decomandat
Stare proprietate:
Semifinisata
Tamplarie:
termopan REHAU cu 5 sau 6 camere
Incalzire:
Centrala termica Viessmann
Termoizolatie:
da

Alte Informatii

 

Proiectul “SOLARIS 1” este un imobil de locuinte cu 12 apartamente, situat pe str.Padurii nr. 3, la capatul strazii Donath, la aproximativ 1 km de blocurile vechi din cartierul Grigorescu. Ansamblul de imobile construite in aceasta zona este finalizat in proportie de 80-90 %, existand toate utilitatile, inclusiv drum asfaltat si iluminat public.


Pozitia imobilului in cadrul ansamblului este una privilegiata, imobilul avand expunere sudica si o panorama de exceptie (spre Cora, Centrul Comercial VIVO, Muzeul apelor, etc).


Apartamentele sunt dispuse pe 5 niveluri (P+4) si au 2, 3 sau 4 camere, cu suprafete utile intre 52 si si 101 mp, la care se adauga balcoanele sau terasele. La ultimul nivel se afla un apartament de tip penthouse. Pentru apartamentele de la parter exista posibilitatea de a se amenaja gradini, la cerere. Fiecare apartament dispune de un loc de parcare exterior.


Constructia imobilului a fost demarata in luna noiembrie 2017, in baza autorizatiei de construire nr. 491/29.09.2017 si va fi finalizata in luna aprilie 2018. CF-urile individuale pe apartamente se vor obtine cel mai tarziu in cursul lunii iunie 2018.


Apartamentele se vor preda semifinisate, cu: sapa, un rand de glet, usa de intrare antiefractie, tamplarie termopan REHAU cu 5 sau 6 camere, instalatii trase la pozitie, centrala termica individuala VIESSMANN si calorifere PURMO incluse. Balcoanele, terasele, spatiile comune si spatiile exterioare se vor preda finisate. La cerere, apartamentele se pot preda complet finisate, “la cheie”.


Constructia este realizata pe structura de beton armat, cu zidarie din caramida CEMACON de 25 cm. Fatadele sunt temoizolate cu postiren EPS80 de 10 cm si finisate cu tencuiala decorativa. Terasele sunt hidroizolate cu membrane profesionale, de la firma MAPEI si termoizolate cu polistiren EPS120 de 15 cm. Balustradele teraselor sunt din sticla securizata si profil metalic. 

 

Date contact proprietar

Nume proprietar: Solaris Development
Adauga la lista de preferinteAdauga la lista de preferinte
Tipareste oferta Tipareste oferta
Trimite oferta prin email Trimite oferta prin email
* Numele dumneavoastra
* Emailul dumneavoastra
* Email prieten:
Email prieten:
Email prieten:
Mesaj:
Campurile marcate cu * sunt obligatorii