Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  

Apartamente 2 camere cu CF in Ansamblul Luminia

Localitatea: Cluj Napoca, Cartier: Europa, Strada: Eugen Ionesco (Click pentru pozitionare pe harta)

Data introducerii: 04-09-2019
Nr. vizualizari: 11851

De vanzare Apartament, 2 camere (ID 5932)

Caracteristici

Suprafata:
39-82 mp
Camere:
2
Ascensor:
da
Interfon:
da
Material:
caramida
Confort:
1
An constructie:
2018
Compartimentare:
Decomandat
Stare proprietate:
Semifinisata
Tamplarie:
PVC SALAMANDER cu 5 camere
Incalzire:
Centrala termica
Termoizolatie:
da

Alte Informatii

 

Vanzare apartamentamente 2 camere in al doilea imobil din Ansamblul Rezidential Luminia situat pe strada Eugen Ionesco. apartamentele dipun de CF.

 

Descriere Ansamblu

Ansamblul rezidential LUMINIA este situat pe strada Eugen Ionesco la doar 2 minute distanta de cartierul Zorilor, LUMINIA asa cum ii spune si numele, zona este una luminoasa, aerisita, departe de aglomeratia urbana specifica marilor orase. Aflata in mijlocul naturii si oferind acces la o frumoasa panorama a Clujului, zona este totusi aproape de centrul orasului. Astfel, Luminia e un refugiu de la traficul si agitatia citadina, fara a te constrange sa te rupi cu totul de oras.

 

Ansamblul rezidential LUMINIA este dezvoltat pe o suprafata de teren de peste doua hectare si continand:

6 imobile de locuinte colective, birouri si spatii comerciale: CORP A, CORP B, CORP C, CORP D, CORP E SI CORP F; locuri de parcare subterane si locuri de parcare auto in incinta; spatii verzi; spatiu de joaca pentru copii; cladire de birouri si spatii comerciale, aflata pe strada Eugen Ionesco.

 

Curtea interioara a intergului ansamblu cu zona verde, va avea o suprafata de peste 5000 mp, iar spatiul de joaca pentru copii se va intinde pe o suprafata de peste 500 mp.

 

Finisaje si dotari

Apartamentele se vand semifinisate, avand: peretii din caramida POROTHERM tencuiti si cu doua straturi de glet, sapa turnata, geamuri cu tamplarie PVC SALAMANDER cu 5 camere de culoare nuc, centrala termica si calorifere, cu instalatiile termice, electrice si sanitare pe pozitii si usa metalica la intrare.

Spatiile comune se vor preda la stadiu de finisat. Fiecare casa de scara va avea ascensor de urcare si coborâre, din garaj.

 

OBSERVATII: Executia imobilului se realizeaza conform proiectului tehnic de executie si conform normelor prevazute de lege.

 

Apartamente disponibile

Apartament 2 camere 52,75 mp + 8,44 mp terasa, apartamentul este compartimentat astfel: living + bucatarie,  dormitor, hol, baie, terasa, 

 

Apartament 2 camere 55,08 mp + 10,04 mp terasa, apartamentul este compartimentat astfel: living + bucatarie,  dormitor, hol, baie, terasa

 

Apartament 2 camere 54,42 mp + 15,38 mp terasa, apartamentul este compartimentat astfel: living + bucatarie,  dormitor, hol, baie, terasa,

 

Apartament 2 camere 58,40 mp + 29,14 mp terasa, apartamentul este compartimentat astfel: living + bucatarie,  dormitor, hol, baie, terasa

Imobilul este finalizat si dispune de CF

Adauga la lista de preferinteAdauga la lista de preferinte
Tipareste oferta Tipareste oferta
Trimite oferta prin email Trimite oferta prin email
* Numele dumneavoastra
* Emailul dumneavoastra
* Email prieten:
Email prieten:
Email prieten:
Mesaj:
Campurile marcate cu * sunt obligatorii