Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  

URBANO 57- Cosy in the City

Localitatea: Cluj Napoca, Cartier: Gara, Strada: Oasului

Data introducerii: 27-12-2018
Nr. vizualizari: 5428

De vanzare Apartament, 2 camere (ID 5894)

Caracteristici

Suprafata:
53-86 mp
Camere:
2
Ascensor:
da
Interfon:
da
Material:
caramida
Confort:
1
An constructie:
2018
Compartimentare:
Decomandat
Stare proprietate:
Semifinisata
Tamplarie:
PVC gri antracit
Incalzire:
Incalzire in pardoseala
Termoizolatie:
da

Alte Informatii

 

Urbano este un proiect imobiliar modern si cochet care ofera conditii de locuire de top, dar la preturi accesibile .

 

Pozitionat intr-o zona accesibila si foarte bine urbanizata din punct de vedere al accesului si mijloacelor de transport in comun, proiectul va gazdui 27 de apartamente de 1 camera, 2 camere si 3 camere dispuse pe 5 niveluri, dintre care 2 retrase iar parterul va fi dedicat activitatilor comerciale. Ultimul nivel dispune de 3 apartamente cu priveliste panoramica sit terase generoase de peste 50 mp finisate cu pardoseala flotanta din ceramica cu rigole de scurgere si balustrazi din sticla securizata si laminata, montate pe sine de aluminiu, la fel si etajul 3 al ansamblului. Fatada estica este o cortina de sticla, care confera apartamentelor de pe aceasta latura o priveliste neobturata asupra parcului Armatura si a vecinatatilor , parc care este unul dintre punctele de interes in noul proiect de reabilitare a malului Somesului abordat de Primaria Cluj

 

Urbano 57 se adreseaza in aceeasi masura celor care cauta o locuinta moderna si un stil de viata contemporan, datorita distantei mici fata de centrul orasului ( 6 minute cu masina) si a celor 2 parcuri intre care este amplasat : Piata Liebenecht cu parc de joaca pentru copii si Parcul Armatura, cat si  investitorilor prin pozitionarea in imediata proximitate a Liberty Technology Park si usor accesibil fata de Emerson.

 

Urbano 57 este un proiect creat din dorinta  de a oferi cele 5 elemente importante pentru un stil de viata relaxat intr-un oras in continua dezvoltare si aglomerare urbana:

1.       Arhitectura moderna si armonioasa a cladirii si fatadelor ,  cu elemente structurale si materiale de top pentru fatada ventilata , cu durabilitate in timp ca si proprietati si aspect.

2.       O buna compartimentare interioara a spatiului de locuit, cu mare atentie la necesitatile vietii contemporane, cu suficiente spatii de depozitare si suprafete generoase atat pentru interiorul apartamentelor, cat si pentru terase.

3.       Folosirea tehnologiilor de ultima generatie in dotarea apartamentelor , de la zidarie si termoizolare ( caramida de 30 cm + polistiren de 15 cm ) , la suprafetele vitrate foarte generoase, dar alese pentru cea mai optima termo si fonoizolare ( tamplarie PVC cu minim 6 camere si bagheta calda, 3 foi de sticla climaguard 4 anotipuri), centrale termice comune pe cladire pentru un consum redus de energie si un confort sporit al apartamentelor completate de incalzire in pardoseala, lift de mare viteza Kone, videointerfon, parking subteran, locuri special amenajate pentru biciclete, etc

4.       Pozitionarea strategica fata de punctele de interes urban, menite sa reduca timpul petrecut in trafic si accesul facil la serviciile si facilitatile necesare pentru un stil de viata cat mai relalaxat.

-          Proximitatea fata de parcuri ( Parcul Armatura, Parcul Feroviarilor si Piata Leibenecht sunt intr-o raza de 500 m fata de proiect)

-          Baza sportive, terenuri de tenis si forbal, piscina, sala de fitness ( sunt intr-o raza de 500 mfata de proiect)

-          Centre medicale, clinici private si spitate ( intr-o raza de 500 m fata de proiect)

-          Mijloace de transport in comun accesibile in imediata vecinatate a proiectului

-          Scoli , gradinite si facultati in imediata vecinatate a poiectului.

5.       Pozitionarea si caile de acces fata de celelalte cartiere si zone ale orasului, 3 cai de acces facile fata de 2 intrari principale in oras si un 2 accesse facile spre zona centrala.

Va invitam sa verificati compartimentarea si disponibilitatea apartamentelor Urbano 57 si lista de preturi pentru fiecare model in parte.

 

DOTARI SI FINISAJE

 

DOTARI APARTAMENTE

-          Sistem de incalzire in pardoseala REHAU cu termostat de reglare a temperaturii ambientale

-          Doua centrale profesionale pe cladire ,  optimizate pentru consum redus de energie si costuri mci de intretinere si exploatare ulterioara

-          Usa metalica la intrarea in apartament cu inchidere in 7 puncte si system de fono si termoizolare integrat.

-          Videointerfon

NIVEL FINISARE APARTAMENTE

-          Apartamentele se predau semifinisate cu toate instalatiile termice, electrice si sanitare executate si trase la pozitie.

-          Peretii gletuiti cu doua straturi de glet si slefuiti

-          Hidroizolatie in bai

-          Sistem de incalzire in pardoseala executat cu garantie de 20 de ani data de producator

 

ZIDARIA SI TERMOIZOLATIA

Proiectul este construit cu caramida de 30 cm grosime pentru peretii exterior, caramida de 25 cm grosime pentru peretii dintre apartamente si dintre apartamente si spatiile commune, iar compartimentarile din interiorul apartamentelor se vor face cu caramida de 12 cm grosime.

Termoizolatia se fa face folosind polistiren de 15 cm grosime.

 

MATERIALELE PENTRU FATADE SI TERASE

Fatadele vor fi realizate cu un mix de materiale: tencuiala decorativa , zone de fatada ventilata si fatada cortina de sticla . S-a optat pentru materiale de top durabile care sa isi pastreze proprietatile tehnice si estetice in timp.

Terasele apartamentelor se vor preda finisate cu pardoseala flotanta, rigole de scurgere si balustrazi de sticla securizate si laminate pe montanti din aluminiu.

 

TAMPLARIA

Zonele vitrate vor avea tamplarie PVC gri antracit, de minim 6 camere, bagheta calda, 3 foi de sticla climaguard 4 anotimpuri pentru un maxim de confort temic si o buna fonoizolare.

Fatada cortina de sticla de pe fatada estica va din tamplarie de aluminiu cu sticla de protective solara, low e.

 

SPATIILE COMUNE

Casa scarii va fi  finisata cu gresie antiderapanta.

Lift de mare viteza Kone cu acces direct din parkingul subteran.

Spatii de depozitare suplimentare in zona de parking subteran.

Spatiu verde amenajata in partea nord-vestica a ansamblului rezidential.

Spatiu commercial la parter .

Locuri de parcare supraterane.

Locuri de parcare in parkingul subteran

 

Adauga la lista de preferinteAdauga la lista de preferinte
Tipareste oferta Tipareste oferta
Trimite oferta prin email Trimite oferta prin email
* Numele dumneavoastra
* Emailul dumneavoastra
* Email prieten:
Email prieten:
Email prieten:
Mesaj:
Campurile marcate cu * sunt obligatorii