Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  

Vanzare cabana Valea Draganului, teren 6966 mp

Localitatea: Valea Draganului

Data introducerii: 08-10-2018
Nr. vizualizari: 1905

De vanzare Cabana (ID 5778)

Caracteristici

Suprafata:
123 mp

Detalii spatiu

 

Ofer spre vanzare o proprietate unica; o cabana situata intr-o zona deosebita in localitatea Valea Draganului, judetul Cluj;  la 70 km de Cluj-Napoca si la 90 km de Oradea. Barajul Dragan, care se afla la doar 18 km, cat si intreaga zona, Valea Draganului, incorporeaza istoria cu elemente pitoresti, astfel locul in care e amplasata cabana este mai mult decat o simpla locatie turistica.

 

Constructia, din anul 2003, este realizata din BCA, cu o  suprafata utila de 123 mp.

Cabana dispune de un regim de inaltime P+M fiind compusa din:

Parter:  doua camere de zi, o bucatarie, o baie cu dus si un hol deschis cu o camera generoasa de luat masa si pentru diverse activitati.

Etaj:  trei dormitoare decomandate si un balcon.

 

Confortul termic este asigurat; imobilul este izolat, dispune de incalzire proprie (proiect semineu, calorifere, boiler), geamuri termopan, iar acoperisul este complet nou, din tabla Bilka.

 

Atuul major al locatiei il reprezinta terenul aferent din jurul acesteia, cu un front stradal de 60 m, accesul facandu-se din DJ764B. Suprafata terenului este de 6966  mp, oferind astfel oportunitatea desfasurarii diverselor activitati (agricole, de agreement etc.), precum si spatiul in care este pozitionat garajul, cu o suprafata de 21 mp. Aceasta curte generoasa ofera conditiile necesare petrecerii timpului liber dispunand de un foisor/terasa cabanei in apropierea caruia este construit si un grill. Accesul pe terasa este realizat atat din locuinta cat si dinspre gradina. Terenul este imprejmuit si dispune de fosa septica si canalizare. Accesul destinatiei este facil si sigur, drumul fiind asfaltat.

Asadar, panorama deosebita a zonei, localizarea imediata si facila, precum si dotarea cu toate utilitatiile necesare vin in sustinerea ideii unei investitii convenabile atat pe plan personal, fiind locul ideal de petrecere a timpului liber, cat si in plan profesional, definind un potential bussinnes, din punct de vedere turistic.

 

In vecinatate se afla pensiunea Victoria, restaurantul La Truman, precum si diverse hoteluri.

Pentru mai multe detalii si pentru o posibila vizionare astept sa ma contactati.

 

 

Adauga la lista de preferinteAdauga la lista de preferinte
Tipareste oferta Tipareste oferta
Trimite oferta prin email Trimite oferta prin email
* Numele dumneavoastra
* Emailul dumneavoastra
* Email prieten:
Email prieten:
Email prieten:
Mesaj:
Campurile marcate cu * sunt obligatorii