Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  
Spatii comerciale de vanzare
1 2 3 >>
Cluj Napoca, Zorilor, strada Calea Turzii
 Vanzare spatii comerciale situate intr-un imobil in curs de constructie situate pe Calea Turzii, vis-avis de Benzinaria OMW. Suprafata spatiului este de 220 mp, compartimentat astfel: open space, grup social si oficiu  Spatiul se vinde semifinisat: sapa turnata, peretii gletuiti, centrala termica, tamplarie PVC termopan. &... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
220 mp
ID
5548
Turda, Centru, strada Piata Romana
 Lichidatorul judiciar al SC Ovirex Com SRL vinde la licitatie incepand de la valoarea de 825.000 lei plus TVA, spatiu comercial situat central, in Turda, Piata Romana numarul 15, la strada principala, in statie de autobus, cu vad comercial, in sensul giratoriu la intersectia dintre E81 si E60, langa Administratia Financiara. Structurat d... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
225 mp
ID
5495
Cluj Napoca, Zorilor, strada Stefan Augustin Doinas
 Vanzare spatiu comercial situate pe strada Augustin Doinas in Zorilor- Suprafata de 321 mp- Drum asfaltat si pavat- Toate utilitatile pe pozitie- Peretii gletuiti si lavabil alb, sapa, geamuri termopan- Vitrina la strada- Front la 2 strazi- Optional se pot cumpara 5 garaje si 8 parcari exterioareSpatiul este pretabil pentru multiple activitat... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Etaj
P
Suprafata
321 mp
ID
5526
Cluj Napoca, Centru, strada Memorandumului
 Vanzare spatiu cu comision 0% situat in Cluj-Napoca, in zona centrala, pe strada Memorandumului, intr-o locatie excelenta, ce ofera diverse facilitati in imediata apropiere. Spatiul are o suprafata utila de 74 mp si este pozitionat la etajul 1 / P+1E. Imobilul este pretabil pentru sediu de birouri, salon de infrumusetare sau pentru alte ... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Etaj
1 /1
Suprafata
74 mp
ID
5450
Cluj Napoca, Grigorescu, strada Taietura Turcului
 Vanzare 2 spatii de birouri situate in noul Ansamblu Class Residence situat in Cartierul Grigorescu, pe strada Taietura Turcului, langa Padurea Hoia si Muzeul Satului, la 2 km de Centrul Clujului si la cateva minute de gradinita, scoli, magazine, mijloacele de transport in comun. Suprafata totala a spatiilor este de 450 mp, un spatiu de ... vezi oferta »
Spatiu birouri
Suprafata
200-450 mp
ID
5197
Huedin, Centru
 Vanzare hala situata la iesire din Huedin catre Oradea, la Drumul National 1 (E60). Constructie 2012, suprafata 600 mp, compartimantata astfel: birou, atelier, vestiar, canal service, bucatarie si 3 camere pentru locuit. Suprafata totala a terenului 800 mp, platforma betonata pe o suprafata de 1000 mp.Utilitati: apa din foraj, curen... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
600 mp
ID
5281
Cluj Napoca, Centru, strada Mihai Viteazul
  Vanzare spatiu situat in Piata Mivai Vitezul, retras de la strada Principala, situata intr-un ansamblu cu mai multe spatii avand curte comuna. Cu suprafata de 116 mp, proprietatea este compusa din spatiu (71,81 mp) cu 2 incaperi, bucatarie, baie, un garaj (37, 5 mp) construita din caramida avand toate utilitatil... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
116 mp
ID
5502
Turda, Mihai Viteazu
 De vanzare doua hale foste grajduri în comuna Mihai viteazu, drum de acces asfaltat pana la hala. Aproape de autostrada A 3.Locația este ideala pentru ori ce fel de activitate și avand avantajul de a se afla intrun mediu rural find totuși foarte aproape de orasul Turda 5 km si 35 km de Cluj .Halele sunt situate pe o suprafata de tere... vezi oferta »
Hala
Suprafata
1200 mp
ID
5008
Cluj Napoca, Gheorgheni, strada Alexandru Rosca
 Vanzare  spatiu birouri, in capatul cartierului Gheorgheni catre Borhanci pe strada Alexandru Rosca.Spatiul se afla la parterul unui imobil, izolat termic la exterior.Spatiul este semifinisat, avand  doua intari, suprafata spatiului este de 156 mp si prezinta posibilitate de compartimentare.Spatiul dispune de o terasa de 150 mp.&nbs... vezi oferta »
Spatiu birouri
Etaj
P
Suprafata
156 mp
ID
5637
Cluj Napoca, Marasti, strada 21 Decembrie
 Vanzare spatiu comercial situat in incita “Piata Marasti”, vad foarte bun. Suprafata spatiului este de 51 mp, compartimentat in spatiu de desfacere, baie si un depozit. Spatiul dispune de toate utilitatile, vitrina PVC termopan. Exista posibilitatea de preluare a afacereii care se deruleza in spatiu, vanzare de arti... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
51 mp
ID
5419
Turda, Centru, strada Republicii
 Persoana fizica  vand spatiu comercial in Turda situat pe strada Republici nr.4, zona centrala. Suprafata spatiului este de 96 mp, compartimentat astfel:Subsol- 16mpParter - 40 mp: spatiu comercial,baieEtaj - 40mp 2 birouri ,baie Spatiul dispunede tote utilitatil, este finisat, cu actele in regula.Pret: 45.000 euro ... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
96 mp
ID
5283
Cluj Napoca, Someseni, strada Traian Vuia
 Proprietar vinde hala constructie 2008 situata intre Ambient si Aeroport, la 200 m de Soseaua de Centura Apahida-Valcele., la mica distanta banca, mijloace de transport in comun. Cu suprafata de 1900 mp, hala este dispusa pe 2 nivele: 3 birouri, sala conferinta, sala mese, grupuri sociale. Prezinta urmatoarele finisaje:- tampla... vezi oferta »
Hala
Suprafata
1900 mp
ID
5256
Vanzare  spatiu comercial  Marasti suprafata: 77 mp
5 imagini
Cluj Napoca, Marasti, strada Aurel Vlaicu
 Vanzare spatiu situat pe strada Aurel Vlaicu 44, vis-à-vis de Romstal, mijloacele de transport in comun la 100 m. Suprafata spatiului este de 77 mp, beneficiaza de 2 intrari. Pret: 130.000 euro... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
77 mp
ID
5470
Vanzare  spatiu comercial  Jucu suprafata: 4200 mp
7 imagini
Cluj Napoca, Jucu
 Vanzare  proprietate la Jucu de Mijloc (la soseaua nationala DN1C km 18 Suprafata  total de teren 5.800 mp (la șoseaua nationala DN 1C km 18), pe care este construita o cladire de 950 mp (500 mp parter si 450 mp etaj + balcoane si terasa de aproximativ  80 mp total. Pe proprietate se mai afla o constructie nefinaliza... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
4200 mp
ID
5471
Vanzare  spatiu comercial  Zorilor suprafata: 700 mp
5 imagini
Cluj Napoca, Zorilor, strada Frunzisului
 Vanzare spatiu situat pe strada Frunzisului (varianta Manastur-Zorilor) ,intr-o zona intens circulata in vecinatate cu, AUTONIK,depozitul FARMEXIM, viitorul magazine LIDL. Suprafata spatiului este de 700 mp este compartimentat astfel:Demisol: 140 mp , open spaceParter : spatiu de birouri(3 camere)+grup socia... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
700 mp
ID
5313
Vanzare  spatiu comercial  Manastur suprafata: 75 mp
4 imagini
Cluj Napoca, Manastur, strada Tasnad
  Persoana fizica vinde spatiu comercial situat in cadrul Complexului Comercial Tasnad 18. Intrare separata de la sol. Suprafata spatiului 75 mp + balcon, compartimentat in 3 birouri, grup social. Finisaje: tamplarie PVC termopan, centrala termica, gresie si faianta, termoizolatie.Ideal pentru: cabinet medical/stomatologie, salo... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
75 mp
ID
5078
Vanzare  spatiu comercial  Centru suprafata: 24 mp
5 imagini
Cluj Napoca, Centru, strada Emil Isac
 Vanzare spatiu situat pe strada Emile Isac vis-à-vis de Maimuta Plangatoare la 200 m de Primaria Cluj-Napoca. Suprafata spatiului este de 24 mp, open space si un grup sanitar, vitrina de 4,23 ml la strada. Spatiul este finisat si dispune de toate utilitatile! Pret: 103.000 euro Se poate achizitiona si spatiul alatur... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
24 mp
ID
5062
Cluj Napoca, Andrei Muresanu
 De vanzare apartament/spatiu situat pe strada I.C. Bratianu in Centru, la 400 m de Tribunalul Cluj. Suprafata apartamentului este de 68 mp, este situat la parterul unui imobil avand curte interioara. Se vinde finisat la cheie: parchet, gresie si faianta, obiecte sanitare, centrala termica, tamplarie PVC termopan.Pretabil oentru locu... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
68 mp
ID
4709
Cluj Napoca, Zorilor, strada Grigore Moisil
 Vanzare spatiu in  ansamblul Golf Residence situat in cartierul Zorilor, cu zona verde in apropiere. Spatiul se vinde cu interiorul semifinisat, dotat cu centrala termica din gama de top Buderus  sau Wiesmann si calorifere, geamuri termopan cu 3 foi de sticla Rehau, usa metalica, sapa turnata , peretii gletuiti, toate... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
75 mp
ID
5532
8 imagini
Cluj Napoca, Centru, strada Hasdeu
 Vanzare imobil cu curte interioara, situat pe strada Hasdeu, compus din 3 spatii comerciale, doua cu acces si vitrina din/la strada, unul cu acces prin partea de curte care se foloseste ca si terasa de vara (pentru bar-bistro) Spatiile sunt amenajate conform destinatiei lor, curent trifazic, contorizare separata pentru fiecare spatiu, ga... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
159 mp
ID
4688
12 imagini
Cluj Napoca, Centru, strada Victor Babes
Vand spatiu comercial, zona ultracentrala strada Victor Babes. Suprafata utila a spatiului este de 221 mp + 70 mp terasa, situat la etajul 4 in cladire cu 4 etaje. Spatiul se vinde semifinisat: sapa , gemuri termopan , primul strat de glet, utilitati (apa, gaz, curent-contoare separate)-instalitii toate la rosuCasa scarii comuna cu celalt... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
221 mp
ID
5218
2 imagini
Cluj Napoca, Marasti, strada Aurel Vlaicu
 Vanzare spatiu commercial situate in Ansamblul rezidential Avira Residence ce cuprinde 48 de apartamente cu o suprafata intre 48mp si 68mp.Aflat in proximitatea magazinului Lidl, la 5 minute de Iulius Mall si Universitatile Babes Bolyai si Dimitrie Cantemir, locatia ansamblului rezidential este ideala familiilor tinere, studentilor dar s... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
516 mp
ID
5215
12 imagini
Cluj Napoca, Centru, strada Emil Isac
 Vanzare spatiu situat pe strada Emile Isac vis-à-vis de Maimuta Plangatoare la 200 m de Primaria Cluj-Napoca. Cu suprafata totala de 137 mp, spatiul este structurat pe 2 nivele, compartimentat astfel:Demisol:  4 incaperiParter: 2 incaperi, 3 grupuri sociale Spatiul este liber de sarcini si este ocupabil imediat. Dispune ... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
137 mp
ID
4857
16 imagini
Valcele
 Vanzare hala situata in Valcele la 200 m de Drumul European E60, la 15 km de centrul Clujului. Suprafata totala a terenului 12.000 mp, front la strada 70 ml, utilitati: gaz, curent trifazic, apa sursa proprie.Pe teren se afla o hala pentru reparatii camioane cu canal, 6 birouri, 2 bai, sala de mese, bucatarie magazie, vestiar.Curtea este... vezi oferta »
Hala
Suprafata
12000 mp
ID
5090
120000 euro 110 000 euro
7 imagini
Cluj Napoca, Centru, strada David Ferenc
 Spatiul este situat pe strada Davaid Ferenc, in zona Centrului Comercial Sora. Suprafata spatiului este 80 mp + 40 mp pivnita si cota parte din curte comuna, vitrina la strada. Spatiul are 2 intrari din curte si din strada. Spatiul este construit din caramida, termoizolat, tamplarie PVC termopan, centrala termica, parchet, gresie si... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
120 mp
ID
4594
12 imagini
Cluj Napoca, Centru, strada Decebal
 Proprietar vinde spatiu amenajat pentru Cafenea de 3 stele pe strada Decebal. Suprafata 68 mp + 40 mp beci + 15 mp curte, spatiul este compartimentat in: spatiu cafenea, separeu 7mp pentru nefumatori, 3 bai, beci. Dispune de pod mansardabil. Spatiul a fost renovat in 2011, insatlatiile au fost refacute, aer conditionat, tamplarie te... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
68 mp
ID
4677
9 imagini
Cluj Napoca, Gheorgheni, strada Detunata
 Vanzare spatiu comercial situat in Complexul Mercur, cartierul Gheorgheni, langa magazinul Profi, la 800 m de Iulius Mall. Cu suprafata de 125 mp, spatiul este compartimentat astfel: open space, 2 depozite, grup sanitar. Spatiul se vinde cu finisaje premium, posibilitatea de preluare chiriasi. Pret: 160.000 euro ... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
125 mp
ID
4876
11 imagini
Cluj Napoca, Manastur, strada Aleea Ciucas
 Vand cabinet Stomatologic situat in Cluj-Napoca, strada Ciucas numarul 1. Suprafata si compartimentareCu suprafata utila de 36 mp, spatiul este compus din 2 sali de tratament, sala de asteptare, toaleta pacienti, toaleta personal. Finisaje si dotariUsa metalica la intrare, gresie si faianta, tamplarie PVC termopan, sistem de alarma.... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Etaj
P /4
Suprafata
36 mp
ID
4299
12 imagini
Cluj Napoca, Centru, strada Regele Ferdinand
  Apartamentul este situat intr-un imobil avand curte interioara pe strada Regele Ferdinand, retras de la drumul principal, langa magazinul Central, Sora Shopping Center, Galeriile Ferdinand, la 200 m de Piata Unirii. Suprafata si compartimentareCu suprafata de 125 mp + 15 mp terasa + 14 beci + 1/3 din pod, apartamentul este comparti... vezi oferta »
Spatiu birouri
Suprafata
125 mp
ID
4798
Cluj Napoca, Centru, strada Paris
 Constructor vinde spatii comerciale situate pe strada Paris in Centru, langa Liceul de Muzica Sigismund Toduta. Suprafata spatiilorSuprafata spatiilor este de 100 mp si 200 mp. Finisaje si dotariSpatiile se vand semifinisate: usa metalica la intrare, sapa turnata, peretii gletuiti, toate utilitatile pe pozitii si functionale, tampla... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
100-200 mp
ID
4274
14 imagini
Cluj Napoca, Centru, strada Horea
 Proprietar vinde 4  spatii situate pe strada Horea in Centru, la parterul unui imobil construit in 2008. Spatiile au urmatoarele suprafete:Spatiul 2: 59 mp + 37 mp terasaSpatiul 3: 62 mp + 39 mp terasaSpatiul 4: 63 mp + 39 mp terasa Spatiile sa vand finisate: parchet, gresie si faianta, obiecte sanitare, central termica, tampla... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Etaj
P
Suprafata
59-63 mp
ID
4380
16 imagini
Cluj Napoca, Europa, strada Mircea Eliade
 Casa este situata pe strada Mircea Eliade, la 3minute de Magazinul Plus si mijloacele de transport, in zona se afla gradinite, scoli, banci etc. Cu suprafata construita de 325 mp, structurata D+P+E+M, casa este compartimentata astfel:Demisol: garaj dublu, camera tehnica, camera atelier, camera hobby, wc servici cu cabina de dus, beci pen... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
325 mp
ID
4143
1 2 3 >>
Proprietati recomandate
Tip imobil:
Apartament
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
.
Suprafata:
61 mp
Pret:
60 000 euro
Tip imobil:
Casa
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Floresti
Suprafata:
320 mp
Pret:
249 900 euro
Tip imobil:
Apartament
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Gheorgheni
Suprafata:
40-104 mp
Pret:
1 300 euro
Tip imobil:
Casa
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Europa
Suprafata:
98 mp
Pret:
130 000 euro
Tip imobil:
Teren intravilan
Localitate:
Salicea
Cartier:
Suprafata:
3500 mp
Pret:
15 euro
Tip imobil:
Casa
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Floresti
Suprafata:
113 mp
Pret:
74 800 euro
Tip imobil:
Casa
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Dambu Rotund
Suprafata:
170 mp
Pret:
169 000 euro
Tip imobil:
Apartament
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Grigorescu
Suprafata:
71 mp
Pret:
1 300 euro