Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  
Spatii comerciale de inchiriat
1 2 3 4 5 6 7 8 >>
Chirie  spatiu comercial  Floresti suprafata: 240 mp
Cluj Napoca, Floresti, strada Eroilor
 Hala este situata pe strada Eroilor nr 63 in Floresti, la 7 km de Autostrada Transilvania si Cluj-Napoca. Suprafata inchiriabila este de 240 mp. Hala este constructie noua, placa helicopterizata cu quartz, toate utilitatile: apa, canalizare, gaz, curent trifazic si monofazic, grupuri sociale. Dispune de locuri de parcare, acces TIR.... vezi oferta »
Hala
Suprafata
240 mp
ID
5501
Chirie  spatiu comercial  Marasti suprafata: 231 mp
Cluj Napoca, Marasti, strada Fabricii
 Inchiriere spatiu situat pe strada Fabricii nr 84, la 1 km de Piata Marasti, mijloacele de transport in comun langa imobil. Suprafata spatiului este 231 mp utili, strcturat D+P+E, avand urmatoarea compartimentare:Demisol: garaj pentru 2 masini, spatiu depozitare, camera centraleiParter: oficiu, 2 incaperi, baie, casa scariiEtaj: 3 incape... vezi oferta »
Spatiu birouri
Suprafata
231 mp
ID
5591
Cluj Napoca, Floresti, strada Urusagului
 Inchiriere spatiu birouri situat in Floresti pe strada Urusagului. Suprafata totala a spatiului este de 600 mp, compartimentat in mai multe birouri si grupuri sociale. Se inchiriaza finisat: centrala termica, tamplarie PVC termopan, gresie si faianta, obiecte sanitare. Pret: 5,5 euro/mp... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
600 mp
ID
5567
Cluj Napoca, Centru, strada Calea Motilor
 Inchiriere spatii de birouri ultracentral situat pe strada Motilor, vis-à-vis de Primaria Cluj, mijloacele de transport in comun langa imobil. Suprafata totala este de 2000 mp dispus pe 8 nivele fiecare avand 250 mp. Cladirea este dotata cu 2 lifturi, finisat, aparate de aer conditionat, acces securizat . Optional se poate in... vezi oferta »
Spatiu birouri
Etaj
1-8 /8
Suprafata
250-2000 mp
ID
5560
Cluj Napoca, Gilau
 Inchiriere spatiu birouri, situat la intrare in Gilau, la 200 m de drumul European E 60 si nodul de Autostrada Gilau- Turda. Suprafata spatiului este de 320 mp, finisaje noi: parchet, gresie si faianta, obiecte sanitare, centrala termica, tamplarie PVC termopan, toate utilitatile. Spatiul dispune de locuri de parcare in curte si acc... vezi oferta »
Spatiu birouri
Suprafata
320 mp
ID
5429
Cluj Napoca, Manastur, strada Campului
 Inchiriere constructie noua, autorizata pentru destinatie medicala, situata pe strada Campului 164 la 500 m de intersectia cu strada Frunzisului si strada Izlazului. Intrare de pe 2 strazi Campului si Balea. Suprafata totala a spatiului este de 237 mp, structurata P+E, avand urmatoarea compartimentare:Parter: receptie, 3 cabinete cu infr... vezi oferta »
Suprafata
231 mp
ID
5607
Cluj Napoca, Europa, strada Teo Peter
 Inchiriere spatiu birouri, situat in cartierul Europa, pe strada Teo Peter, panorama catre zona Campului si Manastur. Suprafata si compartimentareCu suprafata utila de 290 mp,structurata D+P+M spatiul este compartimentat dupa cum urmeaza:Demisol:  open space, baieParter: open space + bucatarie, 1 birou, 1 baie, 2 tera... vezi oferta »
Spatiu birouri
Suprafata
290 mp
ID
5541
Cluj Napoca, Marasti, strada Piata 1 Mai
 Inchirieri spatiu de birou situat in Piata 1 Mai 4-5 (Platforma Clujana), la 1,5 km de Prefectura Cluj, mijloacele de transport in comun la 150 m. Suprafata spatiului este de 500 mpFinisaje sunt urmatoarele:- incalzire centrala termica- tamplarie PVC termopan- gresie si faianta- obiecte sanitare- aer conditionat- lift persoane- locuri de... vezi oferta »
Spatiu birouri
Suprafata
500 mp
ID
5010
Cluj Napoca, Floresti
 De inchiriat hale de 100 mp , situate la iesire din Floresti, la 2 km de nodul de autostrada Gilau si 10 km de centrul Clujului. Suprafata haleleor este de cate 100 mp, recent renovate, toate utilitatile, tamplarie PVC termopan, incalzire cu aeroterme, acces TIR. Ideale pentru depozitare, productie ect. Pret: 4 euro/mp... vezi oferta »
Hala
Suprafata
100 mp
ID
5575
Cluj Napoca, Marasti, strada 21 Decembrie
 Inchiriere spatiu comercial situat in incita “Piata Marasti”, vad foarte bun. Suprafata spatiului este de 51 mp, compartimentat in spatiu de desfacere, baie si un depozit. Spatiul dispune de toate utilitatile, vitrina PVC termopan. Exista posibilitatea de preluare a afacereii care se deruleza in spatiu, vanzare de a... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
51 mp
ID
5421
Cluj Napoca, Dambu Rotund, strada Corneliu Coposu
 Inchiriere spatii situate pe strada Corneliu Coposu. Ansamblu imobiliar Coposu 171 este in curs de finalizare cu regim de inaltime S+P+5E, cu spatii comerciale si parcari subterane. LocatieO cladire rezidentiala, cu infrastructura dezvoltata, aproape de zona centrala, avand in apropiere magazine, mijloace de transport, zone pentru petrec... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
110-2000 mp
ID
5597
Cluj Napoca, Someseni, strada Traian Vuia
 Proprietar Inchiriaza spatiu constructie 2008 situata intre Ambient si Aeroport, la 200 m de Soseaua de Centura Apahida-Valcele., la mica distanta banca, mijloace de transport in comun. Cu suprafata de 900 mp, spatiul este situat la etajul 1  Prezinta urmatoarele finisaje:- tamplarie aluminiu cu perete cortina- incalzire/climat... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Etaj
1
Suprafata
900 mp
ID
5257
Chirie  spatiu comercial  Marasti suprafata: 250 mp
8 imagini
Cluj Napoca, Marasti, strada Timisului
 Constructor inchiriaza spatiu comercial intr-un imobil finalizat in 2016, situat pe strada Timisului, la 2 minute de mijloacele de transport in comun. Suprafata spatiului este de 250 mp, open space, 2 grupuri sociale.Spatiul este la prima inchiriere, dispune de 3 locuri de parcare, tamplarie PVC termopan, toate utilitatile, centrala term... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
250 mp
ID
5063
Cluj Napoca, Gilau
 Hala este situata in Gilau, la 3 km de Nodul de Autostrada, acces din E 60 (300 m), acces TIR.Suprafata halei este de 124 mp, suprafata terenului 633 mp. Utilitati: apa, curent si gaz. Recent renovat, izolata cu polistiren, tamplarie cu geam termopan. Pret: 200 euro/luna ... vezi oferta »
Hala
Suprafata
124 mp
ID
4460
6 imagini
Cluj Napoca, Floresti, strada Stejarului
 Inchiriere spatiu situat pe strada Stejarului in Floresti, la parterul unui imobil. Suprafata si compartimentareCu suprafata de 150 mp, spatiul este compartimentat astfel: open space, baie (posibilitate mai multe bai), 3 incaperi. Spatiul se poate recompartimentat. FinisajePodea beton elicopterizat, centrala termica, toate utilitati... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
150 mp
ID
4695
8 imagini
Cluj Napoca, Zorilor, strada Observatorului
 Persoana fizica inchiriaza spatiu birouri in Zorilor, strada Observatorului intr-o cladire construita in 2008, mijloacele de transport in comun in fata imobilului. Suprafata spatiului este de 60 mp, situat la etajul 2 a cladirii. Se inchiriaza cu mobilier sau fara, oficiul mobilat si utilat, finisajele fiind urmatoarele:- parchet- g... vezi oferta »
Spatiu birouri
Etaj
2
Suprafata
60 mp
ID
5094
9 imagini
Cluj Napoca, Zorilor, strada Observatorului
 Persoana fizica inchiriaza spatiu comercial in Zorilor, strada Observatorului intr-o cladire construita in 2008, mijloacele de transport in comun in fata imobilului.  Suprafata spatiului este de 80 mp, compartimentat in 1 incapere, spatiu depozitare, grup sanitar. Se inchiriaza finisat:- parchet- gresie si faianta- obiecte sani... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
80 mp
ID
5398
6 imagini
Cluj Napoca, Centru, strada Eroilor
 Spatiul este situat pe strada Eroilor langa Biserica Ortodoxa Schimbarea la fata. Suprafata 30 mp, compartimentat: 2 incaperi, grup social Se inchiriaza finisat (este in curs de renovare): gresie si faianta, obiecte sanitare, tamplarie PVC termopan, termoizolatie interioara si exterioara, parchet, toate utilitatile contorizate separ... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
30 mp
ID
5410
4 imagini
Cluj Napoca, Centru, strada Eroilor
 Spatiul este situat pe strada Eroilor langa Biserica Ortodoxa Schimbarea la fata. Suprafata 13 mp, compartimentat: open space, grup social. Se inchiriaza finisat: gresie si faianta, obiecte sanitare, tamplarie PVC termopan, termoizolatie interioara si exterioara, parchet, toate utilitatile contorizate separat. Spatiul este idea... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
13 mp
ID
5409
4 imagini
Cluj Napoca, Gilau
 Hala este situata la intrare in Gilau, la 200 m de drumul European E 60 si nodul de Autostrada Gilau- Turda cu acces pentru camioane. Suprafata totala a halei este de 1080 mp. Hala dispune de apa potabila, canalizare, current trifazic 66 KW, acces TIR. Pret: 2 euro/mp Telefon proprietar: 0721364249... vezi oferta »
Hala
Suprafata
1080 mp
ID
4892
7 imagini
Cluj Napoca, Gilau
Hala este situata la intrare in Gilau, la 200 m de drumul European E 60 si nodul de Autostrada Gilau- Turda cu acces pentru camioane.Suprafata halei este de 1200 mp, Teren aferent langa hala.Hala este construita pe structura metalica cu panouri sandwish, inaltime la sterasina 6,8 m iar la coama 8,8 m, dimensiunea 36 m x  54 m.Dispune de gaz, c... vezi oferta »
Hala
Suprafata
1200 mp
ID
5220
7 imagini
Cluj Napoca, Centru, strada Eroilor
 Spatiul este situat pe strada Eroilor langa Biserica Ortodoxa Schimbarea la fata. Suprafata 16 mp, compartimentat: open space, grup social. Se inchiriaza finisat: gresie si faianta, obiecte sanitare, tamplarie PVC termopan, termoizolatie interioara si exterioara, incalzire cu soba teracota, toate utilitatile contorizate separat.&nbs... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
16 mp
ID
5003
9 imagini
Cluj Napoca, Grigorescu, strada 1 Decembrie 1918
 Inchiriere spatiu birouri, situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, la intersectia cu strada Garibaldi. Suprafata totala a spatiului este de 80 mp, compartimentat astfel: 4 birouri, baie.Spatiul se inchiriaza integral sau compartimentat astfel:Spatiul 1 - 30 mp: 2 birouri si o baieSpatiul 2 - 50 mp: 2 birouri si o baie Se inchiriaza f... vezi oferta »
Spatiu birouri
Suprafata
30-80 mp
ID
5266
8 imagini
Cluj Napoca, Centru, strada Piata Avram Iancu
De inchiriat spatiu commercial cu destenatia de Boutique sau agentie de turism si boutique, in cadrul Hotelului Beyfin**** situat in Piata Avram Iancu nr. 3, langa Catedrala Ortodoxa si Teatrul National,  acces din strada si din Hotel. Suprafata spatiului este de 23,4 mp + magazie, finisat: instalatii electrice, incalzire, aer conditionat... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
24 mp
ID
5201
5 imagini
Cluj Napoca, Centru, strada Calea Turzii
 Spatiul este situat pe Calea Turzii vis-a-vis de caladirea Euro GSM, la numai 400 m de Piata Cipariu.Structurat D+P+3E , are o suprafata utila de700 mp, spatiul este deschis la fiecare nivel. Dotarile includ: greso-granit la parter, parchet la etajul 1,2 si 3, incalzire cu 2 centrale, calorifere, curent trifazic, centrala telefonica... vezi oferta »
Spatiu birouri
Suprafata
700 mp
ID
4855
5 imagini
Cluj Napoca, Centru, strada 13 Septembrie
Societate comerciala inchiriaza spatiu pentru activitate de birou, compus din 2 incaperi si baie.Acesta se afla la etajut 3 intr-o cladire de birouri situata in Cluj-Napoaca, Str. 13 Septembrie. Pret:  250 euro + TVA ... vezi oferta »
Spatiu birouri
Suprafata
63 mp
ID
5217
1 imagini
Cluj Napoca, Centru, strada Hasdeu
SC inchirieza BAR mobilat si utilat, cu toate autorizatiile necesare in zona Hasdeu.Acesta a fost recent renovat. Suprafata este de 160 mp. Pret : 1200 euro/lunar.... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
160 mp
ID
5056
8 imagini
Cluj Napoca, Gilau
 Inchiriere hala nou construita situata langa nodul de Autostrada Gilau-Turda, langa benzinaria AGIP. Surafata inchiriabila est de 1150 mp sau 2300 mp + birouri de 288 mp. Toate utilitatile, locuri de parcare, acces TIR. Pret: 4,3 euro/mp... vezi oferta »
Hala
Suprafata
1150 mp
ID
5157
7 imagini
Cluj Napoca, Floresti, strada Stejarului
  Inchiriere spatiu situat pe strada Stejarului in Floresti, la parterul unui imobil. Suprafata si compartimentareCu suprafata de 78 mp, spatiul este compartimentat astfel: open space, baie, oficiu. FinisajeSpatiul este finisat recent: parchet, gresie si faianta, tamplarie PVC termopan, centrala termica, sistem de alarma. P... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Etaj
P
Suprafata
78 mp
ID
4696
7 imagini
Cluj Napoca, Zorilor, strada Meteor
 Persoana fizica inchiriaza spatiu service auto/ depozitare/productie/ magazin prezentare in Zorilor, strada Meteor . Suprafata spatiului este de 100 mp si este compartimentat astfel:service/ spatiu depozitare/productie, grup social, birou, vestiar. Spatiul prezinta urmatoarele finisaje: centrala termica + calorifere, tamplarie cu ge... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
100 mp
ID
4720
3 imagini
Cluj Napoca, Marasti, strada Lacul Rosu
 Spatiul este situat in Cluj-Napoca, strada Lacul Rosu, numarul. 5, mijloacele de transport in comun la 500 m. Cu suprafata de 50 mp, spatiul este compartimentat astfel: 2 incaperi, 2 holuri, baie. Spatiul are intrare separata direct din strada, Parter din 4, centrala termica. Pret: 250 euro/luna +TVA... vezi oferta »
Spatiu birouri
Etaj
P /4
Suprafata
50 mp
ID
4741
10 imagini
Cluj Napoca, Centru, strada Paris
 Inchiriere spatiu situat pe strada Paris numarul 88-90 in Centru. Suprafata spatiu lui este de 190 mp  ideal pentru:spatiu comercial, birouri, restaurant cu crama, etcToate utilitatile: curent , gaz, apa si canalizare. Front la strada Paris Pret inchiriere spatiu 190 mp cu teren la 1500 euro/luna ... vezi oferta »
Spatiu Comercial
Suprafata
190 mp
ID
4283
1 2 3 4 5 6 7 8 >>
Proprietati recomandate
Tip imobil:
Casa
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Manastur
Suprafata:
230 mp
Pret:
176 000 euro
Tip imobil:
Apartament
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Andrei Muresanu
Suprafata:
100 mp
Pret:
139 000 euro
Tip imobil:
Casa
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Manastur
Suprafata:
120 mp
Pret:
145 000 euro
Tip imobil:
Teren extravilan
Localitate:
Sanmarghita
Cartier:
Suprafata:
7600 mp
Pret:
0 euro
Tip imobil:
Casa
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Jucu
Suprafata:
125 mp
Pret:
75 000 euro
Tip imobil:
Casa
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Floresti
Suprafata:
150 mp
Pret:
77 000 euro
Tip imobil:
Apartament
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Floresti
Suprafata:
81 mp
Pret:
56 000 euro
Tip imobil:
Teren intravilan
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Iris
Suprafata:
10460 mp
Pret:
1 250 000 euro