Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  
Apartamente noi camere de inchiriat
1 2 3 >>
Cluj Napoca, Zorilor, strada Armoniei
Inchiriere apartament 3 camere situat pe strada Armoniei in Zorilor, panorama catre Campului si Manastur, la mica distanta de mijloacele de transport, magazine, scola Waldorf langa imobil. Suprafata apartamentului este de 75 mp + 12 mp balcon, compartimentat astfel: hol, living, dormitor matrimonial cu baie si dressing, dormitor, baie, bucatri... vezi oferta »
Apartament
3 camere
Etaj
5 /5
Suprafata
75 mp
Construit in
2008
ID
5435
Cluj Napoca, Zorilor, strada G.V. Bibescu
 Inchiriere apartament 3 camere, cu suprafata de 85 mp + 2 balcoane, decomandat, la stadiul de finisat: usa de intrare antiefractie imbracata in lemn, geamuri termopan cu trei foi de sticla, centrala termica si calorifere, parchet, gresie si faianta, obiecte sanitare.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.  Apartamentul... vezi oferta »
Apartament
3 camere
Etaj
M
Suprafata
85 mp
Construit in
2014
ID
5403
Cluj Napoca, Manastur, strada Campului
 Inchiriere apartament 1 camera situat intr-un imobil tip vila pe strada Campului. Suprafata apartamentului este de 35 mp + terasa, compartimentat in bucatarie, living, baie si terasa. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat, avand urmatoarele finisaje: usa metalica la intrare, parchet, gresie si faianta, obiecte saniatare, centra... vezi oferta »
Apartament
1 camera
Etaj
P /4
Suprafata
35 mp
ID
5499
Chirie  apartament 2 camere suprafata: 0 mp suprafata teren: 0.00 mp
6 imagini
Cluj Napoca
 Cazare muncitori pe strada Paris 80 A, zona ofera acces rapid la Centru (5 minute), mijloacele de transport in comun in fata imobilului. Locatia dispune de bar, posibilitatea de servire mic dejun. Pretul este de 25 lei/noapte. Telefon: 0745275919; 0727272900... vezi oferta »
Apartament
2 camere
Suprafata
0 mp
ID
5080
13 imagini
Cluj Napoca, Floresti, strada Urusagului
 Inchiriere apartament 2 camere, intr-un imobil cochet cu 16 apartamente in Floresti-Strada Dumitru Mocanu (zona linistita, departe de influenta fermelor avicole), zona linistita. Cu suprafata de 58 mp, apartamentul este compartimentat astfel: hol, living + bucatarie, dormitor, baie, balcon (inchis), camara. Apartamentul este la prim... vezi oferta »
Apartament
2 camere
Suprafata
58 mp
Construit in
2016
ID
5388
16 imagini
Cluj Napoca, Marasti, strada Nasaud
 Inchiriere apartament 2 camere situat pe strada Nasaud 22 in Marasti, zona ofera acces  rapid la magazine (Billa, Profi, Carrfour Market), crese, gradinite, scoli, mijloace de transport in comun, Iulius Mall la 1 km. Suprafata apartamentului este de 100 mp, compartimentat: living, dining, bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai, logie. ... vezi oferta »
Apartament
3 camere
Etaj
3 /10
Suprafata
100 mp
Construit in
2008
ID
5437
7 imagini
Cluj Napoca, Andrei Muresanu, strada Dimitrie Paciurea
 Persoana fizica inchiriaza apartament 2 camere situat pe strada Dimitrie Paciura(strada asfalatata) langa Grand Hotel Italia, langa imobil se afla gradinita, parc, biserica, la 300 m de LIDl si mijloacele de transport in comun. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat, avand urmatoarele finisaje: usa metalica la intrare, parc... vezi oferta »
Apartament
2 camere
Suprafata
50 mp
Construit in
2016
ID
5402
13 imagini
Cluj Napoca, Faget
 Inchiriere apartament situat  intr-o vila, intr-un complex rezidential vis a vis de Hotel Still. Zona linistita. Panorama deosebita.Cu suprafata de 85 mp, apartamentul este compartimentat intr-un living deschis cu bucatarie, un dormitor, birou, 2 bai si o terasa de 25 mp. Se inchiriaza mobilat si utilat, aer conditionat.Un apartamen... vezi oferta »
Apartament
3 camere
Etaj
2 /2
Suprafata
85 mp
ID
5126
5 imagini
Cluj Napoca, Faget
 Inchiriez apartament de lux cu 3 camere in zona rezidentiala, linistita cu panorama, este situat in vila, un singur apartament pe nivel. Suprafata apartamentului este de 100 mp, situate la etajul3, dispune de 2 bai, 1 dormitor, 1 birou si un living cu bucatarie, 1 balcon. Apartamentul este ultra finisat si se inchiriaza utilat si mo... vezi oferta »
Apartament
3 camere
Etaj
3
Suprafata
100 mp
ID
5307
7 imagini
Cluj Napoca, Buna Ziua, strada Mircea Zaciu
 Inchiriere apartament 2 camere situat pe strada Mircea Zaciu in Buna Ziua la 4 km de locatia festivalului, statia de autobuz langa imobil. Se inchiriaza mobilat si utilat, finisaje: centrala termica, tamplarie PVC termopan, parchet, gresie si faianta. Pretul este de 250 euro.... vezi oferta »
Apartament
2 camere
Etaj
P
Suprafata
55 mp
ID
5161
8 imagini
Cluj Napoca, Manastur, strada Aleea Peana
Apartamentul se afla situat pe Aleea Peana in Manastur, zona linistita cu parc de joaca in fata imobilului, mijloacele de transport la 100 m, in zona se afla gradinite, scoli, magazine, banci, piata etc. Cu suprafata de 46 mp, apartamentul este compartimentat astfel: hol, bucatarie, living, dormitor, baie, balcon. Apartamentul se inchiria... vezi oferta »
Apartament
2 camere
Etaj
2 /4
Suprafata
46 mp
ID
5044
16 imagini
Cluj Napoca, Zorilor, strada Lunii
 Inchiriere apartament spatios situat in Zorilor strada Lunii numarul 26,la 200 m de mijloacele de transport in comun. Cu suprafata de 60mp, apartamentul este  compus din 2 camere, baie, bucatarie, camara alimente, camara depozitare, hol, balcon generous. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat: masina de spalat, cuptor cu ... vezi oferta »
Apartament
2 camere
Etaj
7 /8
Suprafata
60 mp
ID
4958
9 imagini
Cluj Napoca, Gheorgheni, strada Bocskai Istvan
 Inchiriere apartament 2 camere situat pe strada Bocskai Istvan in Gheorgheni la 2,5 km de Teatru National Cluj si la 3 km de Iulius Mall. Suprafata si compartimentareApartament 2 camere 49 mp utili + 5,8 mp balcon, compartimentat astfel: hol, living + bucatarie, dormitor, baie, balcon. Dotari si finisajeImobilul este construit din c... vezi oferta »
Apartament
2 camere
Etaj
M
Suprafata
49 mp
Construit in
2014
ID
4969
11 imagini
Cluj Napoca, Manastur, strada Calea Manastur
 Inchiriere apartament 2 camere situat pe Calea Manastur, langa benzinaria Mol.Langa imobil se afla Parcul Primaverii, mijloacele de transport in comun, magazinul Kaufland la 400 m. Suprafata si compartimentareCu suprafata de 60 mp + 6 mp balcon, apartamentul este decomandat, fiind compartimentat astfel: hol, bucatarie, camara, 2 camere, ... vezi oferta »
Apartament
2 camere
Etaj
5 /10
Suprafata
60 mp
ID
4991
12 imagini
Cluj Napoca, Zorilor, strada Stefan Augustin Doinas
Apartamentul este situat pe strada Stefan Augustin Doinas, la 2 minute de Sigma Shopping Center. Imobilul este construit din caramida Porotherm, termoizolata cu polistiren de 15 cm. Cu suprafata de 60 mp utili, apartamentul este compartimentat astfel: hol, living, bucatarie, dormitor, baie. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si ut... vezi oferta »
Apartament
2 camere
Etaj
P /3
Suprafata
60 mp
Construit in
2010
ID
4838
6 imagini
Cluj Napoca, Centru, strada Gheorghe Baritiu
 Inchiriere apartament o camera situat in Cluj Napoca in CENTRU, strada Baritiu, in imediata apropiere se afla parcuri, mai multe facultati, mijloacele de transport in comun, banci, magazine etc. Cu suprafata de 20 mp, apartametul este compartimentat in: camera, bucatarie, baie.Este situat la etaj 2/2, tip mansarda, se inchiriaza mobilat ... vezi oferta »
Apartament
1 camera
Etaj
2 /2
Suprafata
20 mp
ID
4845
11 imagini
Cluj Napoca, Calea Turzii, strada Calea Turzii
 Inchiriere apartament 2 camere situat pe Calea Turzii, la doar cateve minute de Centru, panorama frumoasa de pe balcon catre Cluj. Suprafata apartamentului este 60 mp + 33 mp terasa. Se inchiriaza mobilat si utilat, finisaje: usa metalica la intrare, parchet, gresie si faianta, obiecte sanitare, centrala termica, tamplarie PVC termopan.&... vezi oferta »
Apartament
2 camere
Etaj
4
Suprafata
60 mp
ID
4684
15 imagini
Cluj Napoca, Europa, strada Mircea Eliade
 Inchiriere Penthouse de lux pe 3 nivele, cu scara interioara situat pe strada Mircea Eliade. Suprafata 210 mp, compartimentat astfel: 3 dormitoare, 3 bai personalizate, living si dining room open space, mansarda de 40 mp. Bucataria este produsa in Italia iar toate electrocasnicele sunt marca Franke.Bateriile de baie sunt Princeton, ... vezi oferta »
Apartament
5 camere
Suprafata
210 mp
ID
4547
7 imagini
Cluj Napoca, Zorilor, strada G.V. Bibescu
 Apartamentul este situat in Zorilor pe strada G.V.Bibescu, itr-o zona rezidentiala linistita, la numai 5 minute de Spitalul de Recuperare, Magazinul Profi, mijloacele de transport. Cu suprafata de 28 mp, apartamentul este compartimenatat astfel: living, bucatarie, baie Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat cu ele... vezi oferta »
Apartament
1 camera
Suprafata
28 mp
Construit in
2011
ID
4479
10 imagini
Cluj Napoca, Zorilor, strada G.V. Bibescu
 Apartamentul este situat in Zorilor pe strada G.V.Bibescu, itr-o zona rezidentiala linistita, la numai 5 minute de Spitalul de Recuperare, Magazinul Profi, mijloacele de transport. Cu suprafata de 56 mp, apartamentul este compartimenatat astfel: living, bucatarie, dormitor, baie Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si uti... vezi oferta »
Apartament
2 camere
Etaj
2 /2
Suprafata
56 mp
Construit in
2011
ID
4480
14 imagini
Cluj Napoca, Someseni, strada Tractoristilor
 Dau in chirie camere, in constructie noua, tip hotel, situata in Cluj Napoca, cartierul Someseni str. Tractoristilor.Camerele au o suprafata cuprinsa intre 18 mp si 25 mp, sunt cu baie proprie, balcon, usa metalica anti efractie, mobilate modern si utilate complet , dotate cu tv cablu si internet.Constructia are o bucatarie cu suprafata de 50... vezi oferta »
Apartament
1 camera
Suprafata
18-25 mp
ID
3630
10 imagini
Cluj Napoca, Zorilor, strada Meteor
 PF dau in chirie apartament compus din 2 dormitoare, bucatarie si baie, situat pe strada Meteor in apropierea Spitalului de Recuperare, vizavi de Facultatea de Arhitectura. Apartamentul este situat la mansarda unei case P+M, constructie noua, 2013, are intrare separata, este mobilat si complet utilat (frigider, masina de spalat, plita in... vezi oferta »
Apartament
2 camere
Etaj
M
Suprafata
50 mp
Construit in
2013
ID
4017
12 imagini
Cluj Napoca, Zorilor, strada G.V. Bibescu
 Apartamentul este situat in Zorilor pe strada G.V.Bibescu, itr-o zona rezidentiala linistita, la numai 5 minute de Spitalul de Recuperare, Magazinul Profi, mijloacele de transport, panorama superaba asupra orasului. Cu suprafata de 30 mp, apartamentul este compartimenatat astfel: living, bucatarie, baie Apartamentul se inchiria... vezi oferta »
Apartament
1 camera
Suprafata
30 mp
Construit in
2011
ID
3736
13 imagini
Cluj Napoca, Zorilor, strada G.V. Bibescu
 Apartamentul este situat in Zorilor pe strada G.V.Bibescu, itr-o zona rezidentiala linistita, la numai 5 minute de Spitalul de Recuperare, Magazinul Profi, mijloacele de transport. Cu suprafata de 47 mp, apartamentul este compartimenatat astfel: living, bucatarie, baie, terasa. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat (mobili... vezi oferta »
Apartament
1 camera
Suprafata
47 mp
Construit in
2011
ID
3735
7 imagini
Cluj Napoca, Floresti, strada Porii
 Dezvoltator inchiriaza apartament 1 camera  situat pe strada Porii in Floresti, intr-un imobil nou, zona ofera acces la, magazine, pizzerie, saloane, cofetarie etc. Cu suprafata de 34.75 mp + 1 balcoan de 8 mp, apartamentul este compartimentat astfel: hol, bucatarie, dormitor, baie, 2 balcoane. Apartamentul se inchiriaza c... vezi oferta »
Apartament
1 camera
Etaj
1 /4
Suprafata
35 mp
Construit in
2011
ID
3139
7 imagini
Cluj Napoca, Floresti, strada Urusagului
 Inchiriere apartament 2 camere situat in Floresti, strada Urusagului, langa Cartierul Terra, zona linistita si aerisita. Cu suprafata de 57 mp, apartamentul este compartimentat astfel: hol, baie, bucatarie, living, dormitor, balcon. Apartamentul se inchiriaza cu bucataria si livingul mobilat, utilat cu masina de spalat, combina frig... vezi oferta »
Apartament
2 camere
Etaj
2 /3
Suprafata
57 mp
Construit in
2008
ID
3438

300 euro
7 imagini
Cluj Napoca, Andrei Muresanu, strada Becas
 Apartamentul este situat pe strada Becas in Andrei Muresanu, intr-un imobil construit in 2009, zona deosebita. Suprafata apartamentului 50 mp, se inchiriaza complet mobilat si utilat cu electrocasnice noi.Finisaje: usa metalica, parchet, gresie si faianta, obiecte sanitare, centrala termica, tamplarie PVC termopan.  Pret: 300 e... vezi oferta »
Apartament
2 camere
Etaj
P /2
Suprafata
50 mp
Construit in
2009
ID
3592

160 euro
5 imagini
Cluj Napoca, Calea Baciului, strada Calea Baciului
 Persoana fizica inchiriaza  apartament  situat pe Calea Baciului, la doar 5 minute cu masina de Centrul orasului. Apartamentul  are suprafata de 32 mp utili, compartimentat: camera,bucatarie, baie, balcon. Apartamentul se inchiriaza mobilat modern si utilat cu: frigider, aragaz, masina de spalat, cuptor... vezi oferta »
Apartament
1 camera
Suprafata
32 mp
Construit in
2009
ID
3017

1 000 euro
15 imagini
Cluj Napoca, Andrei Muresanu, strada A.D. Xenopol
 Apartamentul este situat pe strada A.D. Xenopol in Andrei Muresanu, intr-un imobil construit in 2007, dotat cu lift, zona de case. Cu suprafata de 121 mp + balcon + garaj la demisol, apartamentul este compartimentat astfel: living, bucatarie, loc de luat masa, 2 dormitoare, 2 bai. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat, finisa... vezi oferta »
Apartament
4 camere
Etaj
2 /5
Suprafata
121 mp
Construit in
2007
ID
3513

330 euro
10 imagini
Cluj Napoca, Manastur, strada Aleea Parang
 Persoana fizica dau in chirie apartament 3 camere mari, 85 mp in blocul McDonald's Manastur. Se inchiriaza superfinisat si complet mobilat, are 2 bai, termopane, centrala termica proprie, masina de spalat, aspirator, etc.Statiile de autobuz, troleu, tramvai, magazine non stop, aprozare sunt in fata blocului.Pret: 330 euro/luna. Merita vazut!P... vezi oferta »
Apartament
3 camere
Etaj
1 /10
Suprafata
85 mp
ID
3751

730 euro
13 imagini
Cluj Napoca, Marasti, strada Dorobantilor
 Apartamentul face parte din cadrul Proiectului Rezidential Dorobantilor Residence, imobil cu o arhitectura moderna,  constructie finalizata in 2012, avand  supraveghere-video, paza 24/24, interfon-videofon, spatiu de joaca pentru copii, spatii verzi, toate aceste dotari si beneficii  oferind  confort si siguranta chir... vezi oferta »
Apartament
3 camere
Suprafata
82 mp
Construit in
2012
ID
3257

530 euro
14 imagini
Cluj Napoca, Marasti, strada Dorobantilor
 Apartamentul face parte din cadrul Proiectului Rezidential Dorobantilor Residence, imobil cu o arhitectura moderna,  constructie finalizata in 2012, avand  supraveghere-video, paza 24/24, interfon-videofon, spatiu de joaca pentru copii, spatii verzi, toate aceste dotari si beneficii  oferind  confort si siguranta chir... vezi oferta »
Apartament
2 camere
Suprafata
57 mp
Construit in
2012
ID
3256
1 2 3 >>
Proprietati recomandate
Tip imobil:
Teren intravilan
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Iris
Suprafata:
10460 mp
Pret:
1 250 000 euro
Tip imobil:
Casa
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Europa
Suprafata:
98 mp
Pret:
130 000 euro
Tip imobil:
Apartament
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Semicentral
Suprafata:
98 mp
Pret:
130 000 euro
Tip imobil:
Apartament
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Floresti
Suprafata:
47-58 mp
Pret:
27 000 euro
Tip imobil:
Teren intravilan
Localitate:
Salicea
Cartier:
Suprafata:
3500 mp
Pret:
15 euro
Tip imobil:
Casa
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Faget
Suprafata:
207 mp
Pret:
278 000 euro
Tip imobil:
Casa
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Jucu
Suprafata:
120 mp
Pret:
58 000 euro
Tip imobil:
Spatiu Comercial
Localitate:
Cluj Napoca
Cartier:
Floresti
Suprafata:
600 mp
Pret:
0 euro