Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  

Targul de Mobila Decoratiuni si Accesorii DECOSHOW 23-25 septembrie 2011 Polus Center Cluj Napoca

Publicat in data: 20-09-2011

 

Prima luna din aceasta toamna vine cu noi idei in ceea ce priveste designul interior. Mobilier pentru gusturi desavarsite va fi prezentat clujenilor in cadrul Targulului de Mobila, Decoratiuni si Accesorii DECO SHOW.


Evenimentul isi deschide portile pentru prima data la Polus Center in perioada 23-25 septembrie.

 

In Romania piata mobilei a scăzut cu aproape 20% in 2010, până la valoarea de circa 700 milioane euro, de la 966 milioane euro cât era în anul 2009, şi dupa estimarile celor din domeniu va ramane la acelasi nivel si in acest an. Exporturile au inregistrat insa o crestere de 13,5 % ajungand la un maxim de aproximativ  1,2 miliarde de euro si continua sa creasca si in acest an.

 

Anul acesta tendintele in designul interior  ne sugereaza sa privim un contrast  extrem intre doua atitudini: o abordare conservatoare si una orientata spre futurism. Daca prima categorie de designeri ne sugereaza o abordare arhaica, cu culori maronii parca afectate si ele de recesiunea economica, un divan din anii 20, o lada de zestre a bunicii reconditionata si pereti  zugraviti spectaculos in culori prafuite, cea dea doua categorie de propune idei non conformiste in spatii pline de lumina, sustinute de o cromatica pe masura, toate scaldate intr-o lumina data de becuri ecologice si spoturi cu halogen.

 

Oricare din abordare o alegeti pentru decorul caminului propriu, DECOSHOW este locul unde gasiti idei si concepte personalizate pentru orice spatiu.

 

Te asteptam intre 23 si 25 septembrie 2011 la Polus Center intre orele 10 si 22. Pentru mai multe detalii viziteaza www.decoshow.ro.