Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  

S-au ieftinit spatiile cu destinatie comerciala din incinta Cluj Arena

Publicat in data: 11-05-2012

 

Consiliul de Administraţie al societăţii Cluj Arena a decis să scadă preţurile de închiriere a spaţiilor comerciale din incinta stadionului.

 

Astfel, pentru spaţiile mai mici, care variază între 10 şi 50 de metri pătraţi, chiria este de 18 lei, în timp ce pentru spaţiile mai mari, cre pot ajunge chiar şi la 500 de metri pătraţi, preţul ajunge la 15 lei pe metru pătrat. De săptămâna viitoare va demara o nouă licitaţie pentru închirierea acestora.

 

Conducerea societăţii Cluj Arena mai face o încercare pentru a închiria spaţiile cu destinaţie comercială din incinta stadionului. "Iniţial am mers pe un preţ de pornire de 20 de lei pe metru pătrat, însă nimeni nu a venit cu o ofertă, cel mai probabil şi din pricina crizei economice prin care am trecut cu toţii. Nu ştiu cât de oportun este acum pentru cineva să investească, din acest motiv am decis să coborâm preţul la aceste spaţii, să vedem dacă vom avea mai mult succes. Săptămâna viitoare vom demara o nouă procedură de licitaţie", a transmis directorul Cluj Arena, Radu Raţiu.

 

Astfel, el a explicat că pentru spaţiile mari preţul va fi de 15 lei pe metru pătrat, în timp ce pentru spaţiile mai mici preţul va fi de 18 lei pe metru pătrat. Spaţiile în care ar urma să se realizeze un centru spa şi un centru medical măsoară fiecare peste 500 mp şi sunt amplasate la tribuna a II-a. Mai există un spaţiu de 200 mp, situat la peluză, cu vedere spre Someş, în care ar putea fi amenajat un restaurant. De asemenea, există alte două spaţii de peste 45 mp, care sunt situate înspre hotelul Sport şi care au ca destinaţie orice tip de activitate comercială. Nu în ultimul rând, vor fi închiriate şi suprafeţele care pot fi utilizate ca spaţii de depozitare, de la subsolul tribunelor, ce măsoară între 10 şi 50 de metri pătraţi.

 

Sursa: ziuadecj.realitatea.net