Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  

Incep lucrarile la sinele de tramvai si pe strada Plopilor

Publicat in data: 05-10-2011

 

Constructorii de la Swietelsky vor începe modernizarea şinelor de tramvai şi pe strada Plopilor. Municipalitatea a impus de ieri o serie de restricţii pentru circulaţia auto pe respectiva arteră, între podul Calvaria şi strada Pădurilor, care să faciliteze derularea lucrărilor în bune condiţii.

http://ads.ziuadecj.ro/www/delivery/lg.php?bannerid=47&campaignid=3&zoneid=32&loc=http%3A%2F%2Fwww.ziuadecj.ro%2Fadministratie%2Fincep-lucrarile-la-sinele-de-tramvai-si-pe-strada-plopilor--75322.html&referer=http%3A%2F%2Fwww.ziuadecj.ro%2F&cb=37519368a1

 

Porivit unui comunicat de presă remis ieri de Biroul mass-media al primăriei, începând de ieri este interzisă oprirea, staţionarea, dar şi parcarea pe strada Plopilor. "Cei care nu se vor conforma vor fi sancţionaţi şi riscă să li se ridice autovehiculul", au informat repre-zentanţii primăriei. Aceştia au adăugat că pe tronsonul Pod Calvaria - strada Pădurilor se vor desfiinţa temporar şi locurile de parcare cu abonament, până la finalizarea lucrărilor de modernizare a şinelor de tramvai.

 

"De asemenea, se va suspenda temporar şi standul de taximetrie de pe strada Plopilor nr. 75. Ne cerem scuze clujenilor pentru disconfortul pe care îl vor suporta pe durata lucrărilor de reabilitare a liniei de tramvai şi îi rugăm să se conformeze noilor reglementări de circulaţie", au completat reprezentanţii primăriei. Lucrările de modernizare a liniei de tramvai au început în 1 iulie anul acesta, pe mai multe segmente: Bucium-Calvaria, Splaiul Independenţei, strada Bariţiu (segement finalizat deja). Contractul de reabilitare a celor 25 de kilometri de linie de tramvai din Cluj-Napoca a fost semnat între primărie şi consorţiul condus de compania Swietelsky în 15 iunie, la valoarea de peste 104 milioane de lei, fiind finanţat din fonduri europene.

 

Sursa: ziuadecj.ro