Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  

Inca un parking pe strada Mehedinti

Publicat in data: 07-07-2011

 

Proiectul unui nou parking pe strada Mehedinţi a fost avizat ieri de Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului şi Urbanism (CTATU) din cadrul primăriei. Parking-ul ar urma să aibă 400 de locuri, iar bugetul pentru lucrări a fost calculat la un milion de euro.

http://www.ziuadecj.ro:8080/www/delivery/lg.php?bannerid=47&campaignid=3&zoneid=32&loc=http%3A%2F%2Fwww.ziuadecj.ro%2Fadministratie%2Finca-un-parking-pe-strada-mehedinti--69911.html&referer=http%3A%2F%2Fwww.ziuadecj.ro%2F&cb=5697018893

 

Parcarea supraterană propusă în zona Mehedinţi - Negoiu va avea un demisol, parter şi cinci niveluri superioare. Proiectul a fost avizat ieri de CTATU şi urmează să fie inclus pe ordinea de zi a Consiliului Local pentru votul final. În total, proiectul va aduce în zonă aproximativ 400 de noi locuri de parcare. După această etapă, municipalitatea va demara procedurile pentru proiectare şi execuţie. "Bugetul pentru lucrări a fost calculat la 1 milion de euro, dar experienţa ne-a arătat că preţul poate ajunge şi la jumătate, după licitaţie", a declarat primarul Sorin Apostu.

 

În zona străzii Mehedinţi se construieşte deja un parking de peste 120 de locuri, lucrările începând săptămâna trecută. Tot în zonă, spre strada Parâng, primăria intenţionează să amenajeze alte peste 300 de locuri de parcare. Acest proiect este în fază de demarare a licitaţiilor de proiectare şi execuţie. În Cluj-Napoca se află în construcţie alte două parking-uri de cartier, pe strada Fabricii din Mărăşti şi pe Aleea Băişoara din Gheorgheni. Sigurul parking de cartier finalizat este cel de pe strada Primăverii, care are 460 de locuri.

 

Sursa: ziuadecj.ro