Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  

Doi studenti romani la arhitectura au proiectat 8 camere intr-un apartament de 32 mp, in New York

Publicat in data: 21-01-2013

Doi tineri arhitecti romani, Catalin Sandu si Adrian Iancu, care au reusit sa inglobeze intr-o garsoniera de doar 32 mp 8 camere cu functii distincte, au castigat marele premiu Life Edit, in valoare de 10.000 USD, oferit de antreprenorul Graham Hill, fondatorul platformei online care promoveaza proiecte sustenabile pentru mediuTreeHuger, cu proiectul “One size fits all”.

 

Proiectul castigator a fost folosit pentru amenajarea unei garsoniere micute (32 mp) in inima New Yorkului, care gazduieste acum un living, un dormitor, o camera pentru oaspeti, un dining, un birou, o bucatarie, o baie cu dus si un wc.

Insa in mod uimitor garsoniera ramane extrem de spatioasa si asta datorita ingeniozitatii tinerilor arhitecti romani, care au inclus in design mobilier multifunctional si extrem de practic in culori deschise: dulapuri dressing, mese si paturi rabatabile de ultima generatie, echipament home cinema pliabil si altele.

Uluitoare este transformarea garsonierei intr-un apartament cu doua camere, prin culisarea unui intreg perete, folosit pe post de dressing in mod obisnuit, in spatele caruia se ascund cele doua paturi rabatabile pentru musafiri.

E nevoie de un dining? Nimic mai simplu – dureaza doar cateva clipe in care o masa ascunsa intr-unul dintre dulapioarele bucatariei minuscule se transforma intr-o masa uriasa de 12 persoane.

 

 

Vezi prezentarea video aici.

 

Sursa: casadex.ro