Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  

Banca Transilvania se inscrie in „Prima casa 4”

Publicat in data: 11-04-2011

 

Banca Transilvania a anuntat ieri ca se va inscrie in programul „Prima casa 4, intentie care a fost deja transmisa Fon­du­lui National de Garantare a Creditelor pentru IMM in cursul acestei saptamani.

 

Conducerea BT a hotarat la nivel intern alo­carea sumei de 75 mil. euro. „In­te­resul clientilor pentru aceasta oferta a fost ridicat, asa cum ne asteptam.

 

Am acordat, pana acum, peste 1.200  de credite „Prima casa”, in valoare totala de 48 mil. euro”, a aratat, ieri, Gabriela Nistor, directorul executiv pe retail al bancii.

 

Pana acum creditele „Prima casa” au fost acordate persoanelor cu varsta de pana in 35 de ani, casatorite si cu venituri lunare intre 2.500 de lei si 3.500 de lei.

 

Destinatia imprumuturilor acordate de Banca Transilvania a fost in proportie egala - atat  pentru locuintele noi, cat si pentru cele vechi.

 

In cazul in care, la demararea programului „Prima casa 4, noile conditii generale vor fi mai relaxate, vor fi adoptate si de Banca Transilvania, asa incat un numar cat mai mare de clienti sa poata beneficia de aceste credite.

 

Ca parte a programului „Prima casa”,  BT acorda finantari in lei, la dobanda de 5,68% pa, la care se adauga comisionul de gestiune de 0,2% pe luna, cat si in euro, la o dobanda de 5,239% pe an. Creditele sunt acordate pentru achizitionarea de locuinte finalizate sau in constructie, precum si pentru cele care urmeaza sa fie construite.

 

Banca are, totodata, pentru clientii sai produse alternative, cum sunt creditele cu dobanda fixa pana in 2012 si comision zero la acordare.

 

Aceste oferte sunt va­la­bile atat pentru creditele, noi cat si pentru refinantari - de la Banca Tran­silvania sau de la alte banci - in euro, imobil­ia­re/ipo­tecare si pentru impru­mu­turile pentru nevoi personale cu ipoteca , aprobate in perioada 4 octombrie-31 decembrie 2010.

 

Sursa: Financiarul