Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  

Prima editie a Targului Imobiliar, de constructii și amenajari (a)Casa de la A la Z va avea loc la Polus Center

Publicat in data: 13-02-2013

 

În perioada 22-24 februarie 2013 Polus Center va fi gazda unui eveniment inedit.  Târgul imobiliar, de construcții și amenajări (a)Casă de la A la Z își deschide pentru prima data porțile în incinta spațiului din mall-ul clujean.

 

Târgul va reuni proiecte imobiliare de succes, de amenajare interioară a locuinței și oferte avantajoase pentru achiziționarea materialelor de construcții, toate acestea fiind aduse în atenția publicului de către firme clujene și nu numai.

 

 Pe parcursul a trei zile clujenii vor putea afla mai multe informații despre cele mai noi proiecte imobiliare existente pe piață. Cei  interesați de achiziționarea unei locuițe vor putea negocia casa mult visată direct cu constructorul sau cu agenția care îl reprezintă.

 

“Peste 20 de agenții imobiliare, dezvoltatori, firme de amenajări interioare și distribuitori de materiale de construcții vor fi prezenți în cadrul acestei ediții a târgului. Vizitatorii evenimentului vor putea achiziționa locuința dorită direct de la dezvoltator sau de la agenția imobiliară care îl reprezintă, însă vor putea primi sfaturi și cu privire la amenajarea și chiar utilarea locuinței.” declară Anca Știr, managing partner Ad Shop, firma organizatoare .

 

“De asemenea, ne bucurăm de sprijinul celui mai mare retailer de pe piața autohtonă, este vorba de compania Ambient, care anul acesta este partenerul oficial al evenimentului”, a mai completat Anca Știr.

 

Târgul imobiliar de construcții și amenajări, (a)Casă de la A la Z, își așteaptă vizitatorii în perioada 22-24 februarie în incinta Polus Center Cluj, între orele 10:00 – 22:00.

 

Târgul de imobiliare, construcții și amenajări a luat ființă ca răspuns la cererea tot mai mare de pe piața de imobiliare. Astfel, conform INS 2011 și 2012 au fost prielnici investițiilor în domeniul construcțiilor, mai mulți dezvoltatori reluând proiecte abandonate în urma crizei economice.

 

 

Contact:

Anca Știr

0745-472.717

 

Cristina Szasz

0721-917.095