Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  

Au mai ramas cateva zile pana la începerea Targului imobiliar, de constructii și amenajari: (a)Casa de la A la Z

Publicat in data: 20-02-2013

 

Au mai rămas doar 3 zile până la deschiderea primului târg dedicat imobiliarelor: Târgul (a)Casă de la A la Z, organizat în weekendul 22-24 februarie 2013 în incinta Polus Center Cluj.

 

Ediția de anul acesta se va focusa pe aducerea în atenția publicului clujean a proiectelor rezidențiale noi, dar și a celor care au fost inițiate înainte de 2012.

 

Pentru prima ediție ne bucurăm să anunțăm participarea unui număr de 20 expozanți, agenții imobiliare, dezvoltatori, firme care comercializează materiale de construcții, mobilier, produse electrocasnice de gamă superioară și produse de încălzire ecologice.

 

Astfel printre participanții de anul acesta amintim: Ambient – partener oficial al evenimentului, Naturlich, General Pro Invest, Edil Imobiliare, Welt Imobiliare, Citadela Residence, Imocentral, Mao Life Residence, Essenza Mobili, Kitchen Joy, Katros, Byron Residence, Casa Augustin, Lumea Tapetului, Fast Imobil – Still Residence, Coldwell Banker Transilvania, Coratim, Sunnyhill Residence, Fontana Residence, Eco Instal, Cluj Business Center.

 

Participanții vor oferi discounturi seminificative la produsele expuse, dar și la cele din magazin, iar în cazul locuințelor aceste discounturi vor ajunge până la 30%.

 

Câteva din ofertele prezente la târg includ: bucătărie de 5000 de euro la achiziționarea unei case (General Pro Invest), pachet promoțional de cuptor, plită, hotă, chiuvetă și baterie (Kitchen Joy), comision 0% la ofertele prezentate în cadrul Târgului (Imocentral), reducere 10% la toate produsele și serviciile (Ecoinstal), reducere de până la 25% la produsele selectate (Katros), reduceri de până la 25% la anumite apartamente achitate integral (Still Residence). Detaliile acestor oferte promoționale se pot afla direct de la expozanți, în cadrul Târgului de imobiliare, construcții și amenajări, în weekendul ce urmează!

 

Târgul imobiliar de construcții și amenajări, (a)Casă de la A la Z, își așteaptă vizitatorii în perioada 22-24 februarie în incinta Polus Center Cluj, între orele 10:00 – 22:00.

 

Târgul de imobiliare, construcții și amenajări a luat ființă ca răspuns la cererea tot mai mare de pe piața de imobiliare. Astfel, conform INS 2011 și 2012 au fost prielnici investițiilor în domeniul construcțiilor, mai mulți dezvoltatori reluând proiecte abandonate în urma crizei economice.

 

Sursa: Adshop Cluj