Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  

Targul de Imobiliare, Constructii și Amenajari din Cluj a ajuns la a 5-a editie

Publicat in data: 07-02-2015

 

 

Polus Center Cluj va fi în 20-22 Februarie 2015, gazda celei de a 5-a ediții a binecunoscutului Târg de Imobiliare, Construcții și Amenajări - “Acasă de la A la Z”.

 

Ca și până acum, evenimentul va avea ca punct central ofertele prezentate de catre participantii din domenii diverse: agentii imobiliare, dezvoltatori imobiliari, constructori si proiectanti, firme producatoare de solutii de incalzire ecologice, firme de mobilier, uși din lemn masiv si chiar soluții de finanțare.

 

Deși se speculează de câteva saptamani ca pretul locuintelor sunt in crestere in Cluj si restul tarii, expozantii doresc sa combata aceste stiri cu promotii care ii vor ajuta pe clujenii decisi sa cumpere sau sa construiasca sa ajunga la o decizie favorabila.

 

Editia a 5-a a Targului de Imobiliare, Constructii si Amenajari aduce oferte din cele mai diverse pentru publicul vizitator si ii permite sa aleaga intre a-si achizitiona o locuinta direct de la dezvoltator, agentie imobiliara sau a-si construi casa mult dorita cu ajutorul firmelor de proiectare/constructie prezente. Iar daca isi doresc amenajarea locuintei, firmele cu mobilier, ferestre si usi, dar si alte obiecte destinate finisajelor interioare le pun la dispozitie oferte avantajoase.

 

“Clujenii care isi doresc propria locuinta au posibilitatea de a cumpara apartament sau casa direct de la dezvoltator sau agentie imobiliara, dar si optiuni vaste pentru constructia casei in regie proprie. Faptul ca aceasta editie vine cu expozanti din domeniul bancar ofera un avantaj clar pentru cei care isi doresc sa devina proprietari insa au posibilitati financiare reduse.” Au declarat organizatorii.

 

“Acasă de la A la Z” – Târg de Imobiliare, Construcții și Amenajări își așteaptă vizitatorii în perioada 20-22 Februarie 2015, între orele 10:00 – 22:00, în incinta Polus Center Cluj, zona foodcourt!

             

 

Contact:

Anca Știr

0745-472.717

office.adshop@gmail.com