Meniu Meniu Categorii proprietati Proprietati Cautare Rapida Cautare
Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact proprietatea pe care o doriti.
Cautare dupa ID
  

Peste o saptamana incepe cea de a treia editii a Targului de Imobiliare, Constructii si Amenajari

Publicat in data: 13-02-2014

 

Pregătirile pentru deschiderea ediției cu numărul trei a Târgului “Acasă de la A la Z” sunt în toi.

 

Participanții s-au înarmat cu reduceri substanțiale pentru această ediție la o gamă diversificată de produse de amenajare, construcție și de încălzire.

 

Firma Bioencal, reprezentanta Ecoforest din Spania vine cu reduceri de până la 20% la șeminee pe peleți și lemne, în vreme ce Carbia, distribuitor de uși de interior și exterior aduce o ofertă imbatabilă la produsele comercializate. Daca dezvoltatorii imobiliari își prezintă ofertele din cele mai variate cu prețuri începând de la 800 euro/mp, firmele care produc sau distribuie mijloace de încălzire ecologice precum pompe de căldură, panouri fotovoltaice sau panouri radiante promit discount de până la 15%.

 

“Pentru clujenii interesați să construiască în regie proprie, firmele prezente oferă soluții la cheie. De la achiziționarea terenului în zonele dorite de client, la proiectarea locuinței, construcția propriu-zisă și amenajarea ei până la stadiul final. Prețurile diferă de zona în care se construiește, mărimea locuinței și alegerile în ceea ce privește finisajele.” Au declarat organizatorii.

           

“Și pentru a 3-a ediție ne bucurăm de sprijinul unuia dintre cei mai importanți retaileri de pe piața autohtonă a materialelor de construcții și finisaje: Compania Ambient, care oferă familiilor soluția de încredere în proiectele de construcție sau renovare.” A declarat Alina Boroș, reprezentantul firmei organizatoare, Ad Shop.

 

 

“Acasă de la A la Z” – Târg de imobiliare, Construcții și Amenajări își așteaptă vizitatorii în perioada 21 - 23 Februarie 2014, între orele 10:00 – 22:00, în incinta Polus Center Cluj!